вівторок, 23 жовтня 2012 р.

Відбулась 11-та зустріч у Клубі соціальної гри

14 жовтня 2012 р. в приміщенні Комсомольської центральної публічної бібліотеки відбулась 11-та зустріч учасників Клубу соціальної гри, який функціонує з початку 2012 року за ініціативою сектору роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС».

В рамках діяльності Клубу хлопці і дівчата з числа учнівської, студентської та робітничої молоді час від часу зустрічаються, щоб разом провести частину вихідного дня цікаво й корисно. Адже спільні ігри дають широкі можливості для спілкування, прояву вміння логічно й стратегічно мислити, переконувати, домовлятися та ін.


Наразі відбулося вже 10 зустрічей, в т.ч. одна з них – у вигляді флешмобу міжнародного формату під назвою «День настільних ігор», що відзначався 24 червня http://www.rodis.org.ua/2012/06/blog-post_25.html

Досвід роботи Клубу соціальної гри «РОДІС» розглядався у липні в м. Чернігові на міжрегіональній конференції «Мобілізація громад або громадська анімація в Україні – шанс для всіх», організатором якої виступила Чернігівська ГО «АХАЛАР»  http://www.rodis.org.ua/2012/07/blog-post_27.html

Клуб соціальної гри у Комсомольську діє за підтримки центральної публічної бібліотеки та інтернет-провайдера «ТРК «ГОК».

0 коммент.:

Дописати коментар