неділю, 8 квітня 2012 р.

Відбулась 5-та зустріч в молодіжному клубі соціальної гри


7 квітня відбулась п’ята зустріч учасників Молодіжного клубу соціальної гри, організатором якого є сектор роботи з молоддю громадської організації "Центр "РОДІС" у партнерстві з Комсомольською центральною публічною бібліотекою та інтернет-провайдером "ТРК "ГОК".

Цієї суботи хлопці і дівчата зібралися вже вп’яте щоб провести разом вихідний день цікаво й з користю. Спільні ігри надають широкі можливості для спілкування, прояву вміння логічно й стратегічно мислити, переконувати, домовлятися та ін. До того ж, цього разу комсомольчани зустрічали представників Клубу любителів настільних ігор "Рандом" з сусіднього м. Кременчук http://vk.com/nacctalom http://tesera.ru/club/random/

До учасників Молодіжного клубу соціальної гри ГО «Центр «РОДІС» завітали лідер Клубу любителів настільних ігор "Рандом" Андрій Бублик та один з активістів цього клубу Олександр Костенко. Вони розповіли про діяльність свого неформального об’єднання кременчужан, які збираються разом, щоб грати в настільні ігри, тим самим спростовуючи стереотип, що такі ігри – забавка для дітей. Гості з Кременчука привезли з собою і презентували цілу низку ігор: «Кухандель», «Саботьори», «Каркассом», «Маленький світ», «Колоретто», «Тсуро», «Бенг» та ін.



Андрій Бублик, 28-річний лідер Клубу любителів настільних ігор "Рандом", повідав комсомольчанам, що сьогодні індустрія настільних ігор пропонує багато ігор для людей різного віку. Вибір настільки великий, що навіть найбільший скептик зможе знайти собі настільну гру до душі – хто для гри з рідними в колі сім’ї, хто для гри в компанії друзів. Як зазначив Олександр Костенко, 31-річний активіст Клубу "Рандом", у більшості випадків настільні ігри - це ігри для 2-6 осіб, з використанням ігрового поля або карт. Однак є ігри, розраховані на велику компанію. В основному це логічні ігри, хоча є й такі, що розраховані на уважність чи спритність гравців.

До учасників 5-тої зустрічі Молодіжного клубу соціальної гри доєдналися двоє комсомольчан, що давно захоплюються настільними іграми і мають великий ігровий досвід. Це 35-річний Олег Башаров і 25-річний Микола Бомбер. Після презентації ігор гостей-кременчужан вони із задоволенням приєдналися до спільних настільних ігор.

Учасниками 5-тої зустрічі Молодіжного клубу соціальної гри стали комсомольчани з числа учнівської, студентської та робітничої молоді: Дмитро та Антон Гамадики, Маргарита Малишева, Сергій Попов, Ігор Кудрич, Анна Занько, Катерина Ляшенко, Єгор Базавлук, Олег Ржавін, Ольга Мосіна, Анастасія та Любов Макаренко, Аліна Кулик, Євген Мошнінов, Наталія Мізіна, Євген Каменський, Павло Косоруков, Інна Пояркова, Микола Бомбер, Олег Башаров, а також завідувач сектором роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС» Володимир Дмитренко.

Сектор роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС» висловлює щиру вдячність Клубу любителів настільних ігор «Рандом» з м. Кременчука і особисто Андрію Бублику та Олександру Костенко за участь в роботі Молодіжного клубу соціальної гри, а також сподівається на подальше співробітництво.

Інформація про Молодіжний клуб соціальної гри ГО «Центр «РОДІС»:
http://www.rodis.org.ua/2011/11/blog-post_6942.html
http://www.rodis.org.ua/2012/02/blog-post_25.html
http://www.rodis.org.ua/2012/01/blog-post_16.html
http://www.rodis.org.ua/2012/02/1.html
http://www.rodis.org.ua/2012/03/2.html
http://www.rodis.org.ua/2012/03/3.html
http://www.rodis.org.ua/2012/03/4.html

0 коммент.:

Дописати коментар