середу, 18 січня 2012 р.

Молдавські діти отримали іграшки від комсомольчан


16 січня 2012 року в с. Конгаз (Молдова) в дитячому реабілітаційному центрі «Лучик солнца» для дітей-інвалідів волонтерами Соціальної молодіжної мережі добровольців Придністров'я і Гагаузії «М-Ліга» (м. Комрат, Молдова) була проведена соціальна акція «Из рук в руки», приурочена до новорічних свят.

Учасниками акції стали діти з реабілітаційного центру «Лучик солнца» в кількості 12 чоловік. Для дівчаток і хлопчиків було влаштовано театралізоване дійство, конкурси із загадками, коломийками, подарунками.

Іграшки, подаровані молдавським дітям, були зібрані друзями з України - активістами Комсомольської міської громадської організації Центру «РОДІС» за підтримки Інтернет-провайдера «ТРК« ГОК» у партнерстві з Комсомольським міським ЦСССДМ та Комсомольським благодійним фондом «Подаруй надію».



Активну участь у проведенні даного заходу взяли волонтери клубу «М-Ліги» м. Комрат Тукан Олена і Кара Світлана, які допомогли дітям-інвалідам відчути атмосферу свята та подарували їм багато радісних емоцій. Діти були в захваті від проведеного костюмованого видовища, від ігор та подарунків.
Джерело http://volunteers-pmr.ucoz.ru/news/iz_ruk_v_ruki/2012-01-17-103


Інформація про попередній перебіг акції «Подаруй іграшку молдавським дітям!»:

«Подаруй іграшку молдавським дітям!» http://www.rodis.org.ua/2011/11/blog-post_73.html
«Посилка з іграшками вирушила до Молдови» http://www.rodis.org.ua/2011/11/blog-post_14.html
«Посилка з дитячими іграшками для молдавських дітей отримана» http://www.rodis.org.ua/2012/01/blog-post.html

0 коммент.:

Дописати коментар