пʼятницю, 20 січня 2012 р.

ДО УВАГИ БАТЬКІВ: у Комсомольську розпочато підготовку до оздоровчого літнього періоду!


Відділ у справах сім’ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради здійснює направлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, до оздоровчих таборів у Полтавській області та на узбережжі моря.

За кошти обласного бюджету діти пільгових категорій можуть отримати путівки:

1. Безоплатні:
- діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які навчаються в інтернатних закладах області
- діти, що постраждали від наслідків стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф, крім дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи;
- діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків;
- діти з малозабезпечених сімей;
- бездоглядні та безпритульні діти;
- діти з багатодітних сімей.

2. Путівки з частковою оплатою у розмірі 10 відсотків від вартості путівки (10% сплачують батьки або з інших джерел, не заборонених законодавством):
- діти-інваліди (якщо захворювання не перешкоджає перебуванню дитини у оздоровчому закладі).

3. Путівки з частковою оплатою у розмірі 20 відсотків від вартості путівки (20% сплачують батьки або з інших джерел, не заборонених законодавством):
- талановиті та обдаровані діти (переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінники навчання, діти, які є лідерами дитячих громадських організацій, дитячі творчі колективи та спортивні команди).

4. Путівки з частковою оплатою у розмірі 30 відсотків від вартості путівки (30% сплачують батьки або з інших джерел, не заборонених законодавством):
- діти, які перебувають на диспансерному обліку.

5. Путівки з частковою оплатою у розмірі 50 відсотків від вартості путівки (50% сплачують батьки або з інших джерел, не заборонених законодавством):
- діти працівників бюджетної сфери;
- діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які перебувають під опікою та піклуванням, виховуються в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях;
- діти працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села.

За довідками та консультаціями звертатись у виконком, відділ у справах сім’ї та молоді, каб. 227 або за телефоном 2-10-23.
Головний спеціаліст відділу Цілуйко Оксана Іванівна.

З 10 СІЧНЯ ПРИЙМАЮТЬСЯ ЗАЯВИ НА ОТРИМАННЯ ПУТІВОК.

Джерело: Відділ у справах сім’ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради.

0 коммент.:

Дописати коментар