середу, 2 листопада 2011 р.

"Подаруй іграшку молдавським дітям!"

Нещодавно на одній з міжнародних конференцій у Києві виступали наші колеги з Молдови -представники НГО "М-ЛІГА". Презентуючи свою діяльність, вони розповідали про роботу волонтерів організації, а також про життя-буття молдавських сімей з невеликих міст і сіл (в т.ч. у яких скрутних умовах вони живуть). Особливо вразило, що навіть іграшками маленькі діти не розпещені.

Активісти ГО "Центр "РОДІС" вирішили кинути клич серед небайдужих комсомольчан і зібрати посилку з іграшками для відправки нашим молдавським колегам - громадським діячам, щоб потім їхні волонтери подарували ці іграшки молдавським дітям.
Партнери акції Комсомольська БО "Благодійний фонд "Подаруй надію" та Комсомольський міський ЦСССДМ.

Комсомольчани! Якщо у вас є зайві іграшки в хорошому стані, якими ви готові поділитися з дітьми із сусідньої країни, приєднуйтесь до акції "Подаруй іграшку молдавським дітям!"

Збір іграшок буде проводитися   з 3 листопада по 10 листопада 2011 р. в приміщенні наших партнерів - у Комсомольському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (ЦСССДМ) за адресою: вул. Миру, буд. 8, 1-й поверх (вхід з боку поліклініки) .

0 коммент.:

Дописати коментар