понеділок, 14 листопада 2011 р.

Посилка з іграшками вирушила до Молдови

У жовтні, на міжнародній конференції "Досвід і перспективи використання інноваційних технологій у профілактиці торгівлі людьми в Україні, Молдові та Білорусі" (м.Київ), виступали наші колеги з Молдови. Презентуючи свою діяльність, вони розповідали про роботу волонтерів Соціальної молодіжної мережі добровольців Придністров'я і Гагаузії "М-ЛІГА", а також про життя-буття дітей в невеликих містах і селах Молдови.
Активісти Комсомольської міської громадської організації "Центр "РОДІС" за підтримки Інтернет-провайдера ТРК "ГОК", в партнерстві з Комсомольським міським ЦСССДМ та Комсомольською благодійною організацією "Благодійний фонд "Подаруй надію" провели у Комсомольську невелику акцію зі збору посилки з іграшками для молдавських дітей http://www.rodis.org.ua/2011/11/blog-post_73.html



15 листопада посилка вирушила до Молдови в місто Комрат - нашим молдавським колегам із Соціальної молодіжної мережі добровольців Придністров'я і Гагаузії "М-ЛІГА". Волонтери цієї організації передадуть молдавським малюкам іграшки від комсомольчан.

Дирекція ГО "Центр "РОДІС"  висловлює щиру вдячність за участь в акції Світлані Жегестівській, Наталії Раховській, дошкільному навчальному закладу "Горобинка",  Наталії Ткаченко, Олегу Ржавіну, Євгену Буркалю, Володимиру Дмитренку, міському ЦСССДМ, Інтернет-провайдеру "ТРК "ГОК", а також благодійній організації "Благодійний фонд "Подаруй надію", яка зголосилась оплатити половину вартості пересилки іграшок до Молдови.

0 коммент.:

Дописати коментар