середу, 3 вересня 2014 р.

6 вересня комсомольчан запрошують на 3-й благодійний ярмарок

В суботу, 6 вересня, з 9.30 до 12.00 на вул. Леніна біля піцерії «Челентано» (в районі «Піски») відбудеться 3-й благодійний ярмарок «Допоможемо разом онкохворій Тані Кривенко». Його організатор - Комсомольська благодійна організація «Благодійний фонд «Подаруй надію» за підтримки громадської організації «Центр «РОДІС»..

На 3-му благодійному ярмарку місцеві майстри рукоділля продаватимуть вироби, виготовлені  власноручно. Тут можна буде придбати прикраси, іграшки, ужиткові речі ручної роботи та ін. за доступними цінами. 30% коштів від кожного проданого виробу піде на придбання ліків для онкохворої дитини Тані Кривенко. Звіт про використані кошти буде розміщено на сторінці http://vk.com/club12505557 та на цьому сайті.

Конт.тел. для майстрів рукоділля, хто хоче взяти участь в благодійному ярмарку: 0983067690.

Під час роботи Благодійного ярмарку також пройде акція «Благодійний магазин». Всі кошти,  виручені під час цієї акції, підуть на придбання ліків для онкохворої Тані Кривенко. Інформацію про попередні акції «Благодійний магазин» можна побачити тут:

Підсумки 1-го благодійного ярмарку «Допоможемо разом онкохворій Тані Кривенко» за цим посиланням http://www.rodis.org.ua/2014/06/blog-post_4.html

Підсумки 2-го благодійного ярмарку «Допоможемо разом онкохворій Тані Кривенко» за цим посиланням  http://www.rodis.org.ua/2014/06/2.html

*******

Таня Кривенко – дитина, яка хворіє на гострий лімфобластний лейкоз. Це саме на її лікування активісти збирали кошти під час минулорічних акцій «Благодійний магазин» та під час цьогорічних двох благодійних ярмарків.

Рік тому Таня завершила стаціонарне лікування в онковідділенні і лікується вдома (на сухій хімії). Наразі річний запас ліків для домашнього лікування Тані, сформований і переданий рік тому БО «БФ «Подаруй надію» по завершенні стаціонарного лікування, завершився. Тепер періодично необхідно докуповувати ліки. Всі онкохворі, які вдало завершили стаціонарне лікування, надалі перебувають на домашньому лікуванні протягом ще 5-ти років. Таня завершила тільки перший рік лікування. Попереду ще чотири.


0 коммент.:

Дописати коментар