середу, 4 червня 2014 р.

Про підсумки 1-го благодійного ярмарку

24 травня 2014 року в Комсомольську відбувся 1-й благодійний ярмарок. Метою його проведення став збір коштів на придбання лікувального препарату «Гептрал» для онкохворої дитини Тані Кривенко з діагнозом "гострий лімфобластний лейкоз". 

На лікування цієї дитини громадські активісти збирали кошти й під час минулорічних акцій «Благодійний магазин»: http://www.rodis.org.ua/2013/02/blog-post_4593.html

На  благодійному ярмарку місцеві майстрині Hand Made пропонували комсомольчанам вироби  власного виготовлення: прикраси, іграшки, ужиткові речі ручної роботи та ін. за невисокими цінами. В результаті цієї благодійної акції було зібрано 1280 грн. Кошти перераховано на р/р матері Тетяни Кривенко - Катерині Петрівні Кривенко. 


Рік тому Таня завершила стаціонарне лікування в онковідділенні і вже більше 10 місяців лікується вдома (на сухій хімії). На сьогодні річний запас ліків для домашнього лікування Тані, сформований і переданий рік тому БО «БФ «Подаруй надію» по завершенні стаціонарного лікування, завершився. Тепер необхідно закуповувати ліки на наступний рік лікування (онкохворі, які вдало завершили стаціонарне лікування, надалі перебувають на домашньому лікуванні протягом ще п'яти років). Таня завершила тільки перший рік лікування. Попереду ще чотири. 

Нині для лікування Тані необхідно закупити 36 упаковок «Гептрала» в таблетках, 24 пляшечки «Креон 2500» та 4 упаковки «Мілдронада». Найближчим часом вкрай необхідні бодай 6 упаковок «Гептрала» (1 уп. «Гептрала» коштує від 500 до 680 грн.). Такі кошти для батьків онкохворої дівчинки непідйомні, тому й було вирішено провести благодійний ярмарок на користь збору коштів для Тані Кривенко.
Організатором благодійного ярмарку виступила Комсомольська благодійна організація «Благодійний фонд «Подаруй надію» за підтримки активістів громадської організації «Центр «РОДІС». Інформаційну підтримку надала медіа-група «Комсомольск на Днепре Online».

Організатори сердечно дякують всім комсомольчанам, хто долучився до цього благодійного заходу, а також самим місцевим майстриням:
-       -   Любові Черненко;
-       -  Вікторії Солоненко;
-       -  Олесі Босак;
-       -  Ірині Якуніній;
-       -  Світлані Пекарчук;
-       -  Галині Кучеренко;
-       -  Ксенії Кукуєвій;
-       -  Вірі Носуль.
На сайті ГО «Центр «РОДІС» планується публікація інформації про творчість цих чудових рукодільниць.

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за активну допомогу в організації благодійного ярмарку активістам Зої Петрівні Шумаковій, Оксані Поштаренко, Вікторії Калитці, Юлії Гнойовій, Єгору Базавлуку, Антону Жаданову, Олегу Святову, Клоду Чекою та його товаришу Євгену, а також зав.сектору роботи з молоддю Володимиру Дмитренку.

0 коммент.:

Дописати коментар