понеділок, 22 липня 2013 р.

Комсомольськ отримає нове видання Українського фонду «Благополуччя дітей»


Український фонд «Благополуччя дітей» видав друком брошуру для батьків «Растем вместе – основы успешного воспитания детей». 

Видання покликане сприяти розумінню батьками негативних наслідків жорстокого поводження з дітьми в сім‘ї та покращенню практичних знань батьків про позитивні методи дисциплінування дітей.

У м.Комсомольську ці брошури будуть поширювати серед батьків, які виховують маленьких дітей і відвідуватимуть спеціальні заняття з попередження психологічного (емоційного) насильства над дітьми, що проходитимуть на базі ДНЗ «Дзвіночок»  http://www.rodis.org.ua/2013/06/blog-post_1.html в рамках інформаційної кампанії «Слова ранять на все життя»  http://www.rodis.org.ua/2013/05/blog-post_2789.html

У публікації розглядаються важливі кроки та рівні емоційного розвитку дитини, які вона має пройти від народження до трирічного віку, а також питання, на які варто звернути увагу батькам дітей різного віку. Крім цього, в брошурі розкрито поняття прив’язаності та її значення для розвитку дитини. Також йдеться про проблемну поведінку дітей і про те, як впоратися з такою дитиною.

Брошура була розроблена Центром підтримки дітей (Литва). Переклад на російську мову та адаптацію здійснила громадська організація Centrs Dardedze (Латвія).

Публікація матеріалів здійснена в рамках проекту “Дитинство без насильства”, що фінансується OAK Foundation та впроваджується Nobody’s Children Foundation (Польща), Центром соціальної активності і практики (Болгарія), Центром підтримки дітей (Литва), Centrs Dardedze (Латвія), Національним центром протидії насильству над дітьми (Молдова) та Українським фондом «Благополуччя дітей».

0 коммент.:

Дописати коментар