суботу, 27 липня 2013 р.

Вулична акція «Слова ранять на все життя» у Комсомольську

27 липня 2013 р. у Комсомольську на території міського парку культури і відпочинку  відбулась вулична просвітницька акція з попередження психологічного (емоційного) насильства над дітьми. Вона пройшла в рамках інформаційної кампанії «Слова ранять на все життя».  В Україні її проводить Український фонд «Благополуччя дітей» у партнерстві з організацією Fundacja Dzieci Niczyje (Польща).

Акцію провели юні активісти громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС», яка координує інформаційну кампанію «Слова ранять на все життя» у м. Комсомольську за підтримки виконкому міської ради. Хлопці і дівчата поширювали серед комсомольчан листівки, що закликають до відповідального батьківства і ненасильницьких методів сімейного виховання. Йдеться про відмову від крику, обзивань, насмішок,  злісних жартів на адресу дитини.



Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за участь в акції «Слова ранять на все життя» активістам Єгору Базавлуку, Сергію Попову, Вячеславу Опарі, Анастасії Бабич, Катерині Станович, Дар’ї Прохорович, а також керівникам акції Надії Войтенко та Вікторії Калитці.

Довідково:
Під час вуличних акцій молодь поширює листівки, які Український фонд «Благополуччя дітей» адаптував для інформаційної соціальної кампанії «Слова ранять на все життя». Раніше матеріали були розроблені рекламною агенцією Publicis у Варшаві і використані недержавною організацією Nobody’s Children Foundation для проведення кампанії у Польщі минулого року.

0 коммент.:

Дописати коментар