суботу, 25 травня 2013 р.

Партнерство заради попередження психологічного насильства над дітьми

23 травня 2013 року у відділі освіти виконкому Комсомольської міської ради відбулась прес-конференція для представників місцевих ЗМІ. Темою заходу стало інформування про кампанію з попередження психологічного насильства над дітьми «Слова ранять на все життя» у м. Комсомольську.

Організатором прес-конференції стала громадська організація «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» у партнерстві з міським відділом освіти.  Підтримка заходу забезпечувалась Українським фондом  «Благополуччя дітей» у партнерстві з організацією Fundacja Dzieci Niczyje (Польща).

Під час прес-конференції представники місцевих ЗМІ були детально поінформовані про заходи інформаційної кампанії «Слова ранять на все життя» у м. Комсомольську. Зокрема, йшлося про вуличні акції та акції в організаціях і установах міста, транслювання соціальної реклами на міському радіо, проведення для батьків низки спеціальних занять з попередження психологічного (емоційного) насильства над дітьми та популяризації відповідального батьківства і ненасильницьких методів сімейного виховання.

На завершення прес-конференції відбулось підписання Угоди про партнерство між ГО «Центр «РОДІС», міським відділом освіти, адміністрацією ДНЗ «Дзвіночок» та редакцією міського радіомовлення. Підтримку кампанії «Слова ранять на все життя» у м. Комсомольську також надають ТРК «ГОК» і КП «Громадська думка».



Участь у прес-конференції взяли:

- керівник інформаційної кампанії у м. Комсомольську, зав.сектором роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС» Володимир Дмитренко;

- начальник відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради І.Шошина;

- методист ММК відділу освіти Богдана Войтович;

- завідувач ДНЗ «Дзвіночок» Валентина Онищенко;

- методист ДНЗ «Дзвіночок» Жанна Герасименко;

- практичний психолог ДНЗ «Дзвіночок» Алла Безверха;

- головний редактор міського радіомовлення Тетяна Терен;

- директор ГО «Центр «РОДІС» Лілія Дмитренко;

На заході були присутні представники ТРК «ГОК».





Довідково:

З березня по грудень 2013 року в Україні, Болгарії, Латвії, Литві та Молдові проходить інформаційна кампанія з попередження психологічного насильства над дітьми «Слова ранять на все життя». В Україні організатором кампанії виступає Український фонд «Благополуччя дітей» у партнерстві з організацією Fundacja Dzieci Niczyje (Польща).

У м. Комсомольську інформаційну кампанію «Слова ранять на все життя» проводить ГО «Центр «РОДІС» у партнерстві з відділом освіти виконкому Комсомольської міської ради, ДНЗ «Дзвіночок» та редакцією міського радіомовлення. 

0 коммент.:

Дописати коментар