суботу, 15 грудня 2012 р.

Спільна акція відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Комсомольської міськради і громадської організації «Центр «РОДІС»

30 листопада 2012 року у виконкомі Комсомольської міської ради відбулась партнерська інформаційна акція «Ми - проти насильства!». Провели її працівники відділу у справах сім’ї та молоді виконкому (начальник Тетяна Оробченко) та громадської організації «Центр «РОДІС» в рамках партнерської співпраці http://www.rodis.org.ua/2012/11/blog-post_27.html

Спільна інформаційна акція «Ми - проти насильства!» була спрямована на протидію насильству в сім'ї і торгівлі дітьми, як однієї з форм насильства, а також на профілактику дискримінації за ознакою статі. Зокрема йшлося про профілактику сексуальних домагань  на роботі.



Акція «Ми - проти насильства!» відбулась в рамках інформаційної кампанії «16 днів проти насильства» за підтримки представництва  Національної тренерської мережі Міжнародного центру «Ла Страда–Україна» в Полтавській області. Проведення акції підтримали також інтернет-провайдер ТРК «ГОК» та центральна публічна бібліотека м. Комсомольська.

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за участь в акції працівникам відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради, а також представникам громадської організації: активістці Ользі Мосіній та завідуючому сектором роботи з молоддю Володимиру Дмитренку.

0 коммент.:

Дописати коментар