понеділок, 26 листопада 2012 р.

Відбулась робоча зустріч представників відділу у справах сім’ї та молоді і ГО «Центр «РОДІС»

У Комсомольську триває інформаційна кампанія «16 днів проти насильства», метою якої є  привернення уваги громадян до боротьби з таким ганебним явищем, як насильство, а також активізація державних установ та громадських організацій у протидії йому.

Цього року кампанія «16 днів проти насильства» здійснюється під девізом «Від миру в домі до миру в усьому світі». В рамках партнерської співпраці органи місцевої влади, освітні заклади та громадськість Комсомольська проводять цілу низку заходів з метою донесення ідеї про неприпустимість насильства як засобу спілкування і вирішення конфліктів, а також про необхідність протидіяти йому.


26 листопада відбулась робоча зустріч представників відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради та Комсомольської громадської організації «Центр розвитку дитини і  сім’ї «РОДІС». В ході зустрічі було заплановано проведення низки спільних просвітницьких акцій, які відбудуться найближчим часом. Ці заходи будуть спрямовані на профілактику сімейного насильства, протидію торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі, а пройдуть за підтримки Полтавської регіональної тренерської мережі НТМ Міжнародного жіночого правозахисного центру "Ла Страда - Україна".




0 коммент.:

Дописати коментар