суботу, 15 грудня 2012 р.

У школах Комсомольська пройшла партнерська акція «Ми – проти насильства!»

28 листопада 2012 року представники громадської організації «Центр «РОДІС» провели у загальноосвітніх закладах м. Комсомольська партнерську акцію «Ми – проти насильства!».

Під час акції юні активісти спілкувалися з керівниками міських навчальних закладів, вели мову про проведення в старших класах профілактичних тематичних бесід і класних годин на тему попередження насильства в сім’ї. Адже старшокласники,  які незабаром стануть випускниками, а потім розпочнуть доросле життя, мають усвідомлювати: насильство ні в якому разі не може бути засобом спілкування і вирішення проблем у сімейному житті. Також активісти розміщували в школах акційні інформаційні матеріали з профілактики насильства в сім’ї.



Акція «Ми – проти насильства!» відбулася в рамках інформаційної кампанії «16 днів проти насильства» за підтримки відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради та представництва  Національної тренерської мережі Міжнародного центру «Ла Страда–Україна» в Полтавській області. Проведення акції підтримали також інтернет-провайдер ТРК «ГОК» та центральна публічна бібліотека м. Комсомольська.

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за участь в проведенні акції активістам з числа учнівської та студентської молоді Анастасії Макаренко, Ользі Мосіній, Вікторії Пальосі, Юлії Дижак, Анні Семенович, а також керівнику акції Любові Макаренко,

0 коммент.:

Дописати коментар