четвер, 26 липня 2012 р.

Моніторинг Центру реабілітації дітей у Комсомольську


В рамках всеукраїнського моніторингу закладів та установ, які надають допомогу постраждалим від насильства в сім’ї, ініційованого Міжнародним центром «Ла Страда-Україна» http://www.rodis.org.ua/2012/07/blog-post_25.html на Полтавщині 25 липня 2012 р. було здійснено моніторинг діяльності Центру соціально-педагогічної реабілітації дітей у м. Комсомольську.

Моніторинг провели координатор НТМ в Полтавській обл. Центру «Ла Страда – Україна» Лілія Дмитренко та активісти Комсомольської міської громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» Дмитро Бершак та Вікторія Белінська. Захід відбувся за підтримки служби у справах дітей виконкому Комсомольської міської ради.



В процесі моніторингу було з’ясовано, що Центр соціально-педагогічної реабілітації дітей у м. Комсомольську знаходиться у комунальній власності Комсомольської міської ради. Він є закладом соціального захисту, створеним для тривалого (стаціонарного) чи денного перебування дітей віком від 3 до 18 років, які опинилися у складних життєвих обставинах. Серед таких обставин можуть бути і випадки насильства в сім’ї, а також випадки торгівлі людьми.

Діти, що знаходяться у закладі, є мешканцями не лише м. Комсомольська, а й інших міст і районів Полтавської області. У закладі їм надається комплексна соціальна, психологічна, педагогічна, медична, правова та ін. види допомоги.

Моніторинг здійснено за спеціально розробленою експертами анкетою, яка оцінює матеріально-технічне забезпечення закладу, спектр послуг, потреби закладу тощо. Дані моніторингу будуть направлені до Міжнародного центру «Ла Страда-Україна».
Фото Дмитра Бершака.

Контакти Центру соціально-педагогічної реабілітації дітей у м. Комсомольську:
Тетяна Анатоліївна Карпеєва,
тел. (05348) 21788, 25521
вул. Добровольського, буд. 63
м. Комсомольськ
Полтавська обл..

0 коммент.:

Дописати коментар