вівторок, 5 червня 2012 р.

"Перший крок до успіху" Любові Макаренко


31 травня–1 червня 2012 р. у Києві відбулась урочиста зустріч переможниць програми «Перший крок до успіху-2012». Однією з цьогорічних переможниць стала молода комсомольчанка Любов Макаренко, яка брала участь у конкурсі цієї програми як активістка Комсомольської громадської організації "Центр "РОДІС".

На учасниць програми «Перший крок до успіху-2012» чекали неформальне знайомство у кафе «Штолле», екскурсія кулуарами Верховної Ради. Після цього відбулось нагородження дівчат у комітетах ВР і круглий стіл за участі жінок-лідерок — нардепа Лесі Оробець, директора в Україні Програми Сприяння парламенту України Елеонори Валентайн, директора Українського Жіночого Фонду Олесі Бондар, які ділилися з юними активістками своїми досвідом та секретами успіху.

Організатори програми «Перший крок до успіху-2012» підготували для дівчат майстер-клас «Основи тайм-менеджменту» та круглий стіл, який передбачав короткі презентації дівчатами своїх ідей, як би вони хотіли покращити життя своїх громад.



В переліку заходів були також навчальний майстер-клас "Основи журналістської майстерності" та тренінг «Жіноче лідерство та доброчинна діяльність молоді», а також зустріч із заступницею віце-президента Академії державного управління при Президенті України Ларисою Кобелянською. Завершилась програма дводенного заходу візитом в галерею сучасного мистецтва Пінчук Арт-центру.

***
У 2011 році однією з переможниць програми «Перший крок до успіху» стала ще одна представниця Комсомольської ГО "Центр розвитку дитини і сім'ї "РОДІС" Надія Войтенко http://www.rodis.org.ua/2011/06/blog-post_11.html

Дирекція ГО "Центр "РОДІС" і надалі спрятиме самореалізації своїх активістів. При цьому головним фактором є ініціативність і бажання самих дівчат та хлопців.



0 коммент.:

Дописати коментар