вівторок, 5 червня 2012 р.

1 червня - свято для всіх дітей


Щорічно 1 червня в Україні відзначають День захисту дітей, яке вважають найбільшим дитячим святом. Зазвичай у Комсомольську цього дня для малечі влаштовують велику кількість різноманітних святкових заходів.

Свято для дітей з особливими потребами провела Комсомольська ГО "Товариство захист прав дітей-інвалідів "Ніжність". Велику допомогу їй надали педагоги і учні Комсомольської загальноосвітньої школи №4.

Від імені міської влади маленьких членів ГО "Ніжність" зі святом привітала Оксана Цілуйко, головний спеціаліст відділу у справах сім'ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради. Крім того, до дітей з особливими потребами прийшли з привітаннями представники Комсомольського ЦСССДМ, а також громадської організації "Центр розвитку дитини і сім'ї "РОДІС".



Активісти ГО "Центр "РОДІС" привітали членів ГО "Товариство захист прав дітей-інвалідів "Ніжність" з Днем захисту дітей і подарували велику та яскраву настільну гру для дітей і дорослих, яка дозволить краще дізнатися про захист прав. Наші дві громадські організації вже давно поєднує багаторічна дружба і партнерство, тож не дивно, що цього дня ми теж були разом.

0 коммент.:

Дописати коментар