неділю, 11 вересня 2011 р.

В Комсомольську готуються відзначити День Батька

Комсомольська міська громадська організація «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» за сприяння органів місцевої влади протягом 2-х останніх років активно просуває громадську ініціативу «День Батька». В 2009 році  http://www.rodis.org.ua/2011/02/blog-post_28.html та 2010 році  http://www.rodis.org.ua/2011/02/blog-post_3303.html у місті було проведено святкові заходи до цього всенародного свята.

Навесні 2011 р. на основі даного досвіду співпраці влади та громадськості було видано друком посібник «День Батька у місті Комсомольську», який поширено в багатьох міських і районних громадах України http://www.rodis.org.ua/2011/05/11-2011.html  

Цьогоріч міська влада вже втретє підтримала громадську ініціативу щодо відзначення Дня Батька у м. Комсомольськ. Тож наразі в місті триває підготовка до реалізації міського проекту «День Батька у Комсомольську»-2011.

Міське свято «День Батька» відбудеться в рамках міського проекту «День Батька в Комсомольську». Організатор ГО «Центр «РОДІС» за підтримки виконкому Комсомольської міської ради.

Міський проект «День Батька в Комсомольську» реалізується за фінансової підтримки БФ Полтавського гірничо-збагачувального комбінату, а також БФ «Подаруй надію», Інтернет-магазин дитячого одягу «Open-style» та Інтернет-провайдер ТРК «ГОК».

Партнери заходу: відділ освіти виконкому Комсомольської міської ради та його методичний кабінет, усі дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади міста, відділ у справах сім'ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради, міські професійні навчальні заклади, центральна публічна бібліотека, ЦСССДМ, міські громадські організації, міські ЗМІ.

Міський проект «День Батька»-2011 стартував 7 вересня і завершиться 18 вересня 2011 р. . Мета - продовжити формування в міській громаді «моделі доброго батька» та сприяти самореалізації чоловіка як батька шляхом проведення низки міських заходів, присвячених Всенародному Дню Батька в Україні.

В 2011 р. до Дня Батька у Комсомольську заплановано наступні заходи:
- міський фотоконкурс «Хороший батько – міцна сім’я» (7-13 вересня 2011 р.);
- міський конкурс дитячого малюнка «Мій тато» (7-13 вересня 2011 р.);
- міська фотовиставка «Хороший батько – міцна сім’я» і міська виставка дитячих малюнків «Мій тато» в фойє ПКіТ (16 вересня 2011 р., початок о 16.30);
- вулична акція "Я - тато!" (16 вересня 2011 р.);
- міське свято «День Батька» в міському ПКіТ, під час якого відбудеться публічне вшанування чоловіків, які зразково виконують власні батьківські обов’язки (16 вересня 2011 р., початок о 17.00);
- святкові посиденьки «День Батька» - для родин з дітьми, що мають особливі потреби (18 вересня 2011р. в приміщенні офісу ГО "Товариство захисту прав дітей-інвалідів "Ніжність", початок о 15.00).

*** Довідково:
День батька — щорічне свято на честь батьків, що відзначається в більшості соціально розвинутих країн. В Україні Всенародним Днем Батька вважається третя неділя вересня.



0 коммент.:

Дописати коментар