субота, 15 січня 2022 р.

Горішньоплавнівці одночасно з усією Україною заспівали колядку «Нова радість стала»

15 січня 2022 року місто Горішні Плавні втретє долучилося до всеукраїнської акції одночасного співу колядки «Нова радість стала», яка щорічно проходить в рамках Всеукраїнського фестивалю традиційних і сучасних вертепів «Вертеп-Фест» (м. Харків).

Вже відомо, що цьогоріч акція знову переросла зі всеукраїнської в міжнародну.

У Горішніх Плавнях акція відбулася на Театральній площі біля головної міської ялинки. Там із різдвяними атрибутами зібралися чотири десятки містян різного віку – від 14 до 80 років. Рівно о 12.45 вони разом заспівали «Нова радість стала» – одну з найвідоміших в усьому світі українських колядок, що поєднала в собі найкращі елементи народного та релігійного колядування.


Серед горішньоплавнівських колядників були учасники народного хору «Славутич» ПКіТ і фольклорного ансамблю «Свекрушеньки» ТЦСО «Калина», учасниця гумористичного дуету «Язикаті Хвеськи», музичні керівники міських закладів дошкільної освіти, члени громадських організацій «Центр «РОДІС» і «Товариство дітей-інвалідів «Ніжність».

Долучилися до акції й учень дитячої музичної школи Денис Бойко, місцевий кобзар Нірей (Юрій Кузьмов), представники міських громадських інтернет-ЗМІ «Мої Горішні Плавні» та «Горішні Плавні Online», місцевий блогер Володимир («Нео-Плавні») й інші.

Також, аби взяти участь у всеукраїнській акції «Нова радість стала», з Келеберди приїхав настоятель Петро-Павлівської релігійної громади міста Горішні Плавні отець Миколай (Гандзюк).

Спасибі всім, хто знайшов час і можливість долучитися до співу колядки одночасно з усією Україною та українською діаспорою.

Дякуємо за допомогу в підготовці та організації міжнародної акції одночасного виконання колядки «Нова радість стала» у Горішніх Плавнях Софії Макаренко, Костянтину Григоренку, Олександру Скорику, Вячеславу Опарі, Оксані Соломоненко, Юлії Літвін, Тетяні Костиковій, Наталії Онуфрей, Андрію Куценку, Олегу Святову, Юрію Муковському, сім’ї Бондарів.


Координатор акції в м. Горішні Плавні ГО 
«Центр «РОДІС». Про звітну інформацію від організаторів «Вертеп-Фест 2022» за підсумками акції буде повідомлено додатково.


1 коммент.:

isabel kedem сказав...

Вибачте, що виклав це в Інтернет, але в мене немає іншого вибору, окрім як виконати свою обіцянку доктору АПАТА, могутньому заклинателю, який допоміг мені повернути мого колишнього чоловіка, якого вже не було два тижні, не попрощавшись зі мною. такий болісний досвід для мене, тому що він моє перше кохання, і моє життя обертається навколо нього, але коли він покинув мене заради іншої жінки, я пролив сльози і намагався зробити все, щоб забути його, але глибоко в моєму серці це було так неможливо, тому що я його дуже любив незважаючи на біль, від якого я страждав. Одного чудового вечора я прочитав коментар про доктора АПАТУ, потужного заклинателя, який може допомогти повернути колишнього коханого чи розбитого дому та багато іншого. Спочатку це було схоже на жарт, тому що я ніколи не вірив у магію. і доктор АПАТА довела мені себе, повернувши свого чоловіка додому після двох днів його привороту до мого чоловіка. дякую, докторе АПАТА, за те, що ви знову зробили мене повноцінною жінкою і повернули мого втраченого коханця, я продовжуватиму ділитися цим, для кого може бути важливо виправити все в шлюбі, замість того, щоб ділитися сльозами чи переживати серцевий напад, просто ласкаво зв’яжіться з доктором АПАТОЮ ЗА його контактною електронною адресою нижче (drapata4@gmail.com), просто зв’яжіться з ним і подивіться, що він може зробити. Ви також можете зателефонувати в WhatsApp за номером +447307347648. Успіхів вам, хто коли-небудь проведе цей тест. Вітання! Будь ласка, зв’яжіться з доктором APATA за його контактною електронною адресою нижче (drapata4@gmail.com), просто зв’яжіться з ним і подивіться, що він може зробити. Ви також можете зателефонувати в WhatsApp за його номером +447307347648, удачі

Дописати коментар