неділя, 16 січня 2022 р.

П'ять років томув Горішніх Плавнях стартували "Безкоштовні курси української мови"

Сьогодні для нас був особливий день. Рівно п'ять років тому, 16 січня 2017-го, в Горішніх Плавнях відбулося найперше заняття "Безкоштовних курсів української мови".

Ідея їхнього запровадження належала самим жителям нашого міста, а організатором стала ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» за підтримки громадської організації «Український світ» (м. Київ).

Незмінною викладачкою курсів усі ці роки є Наталія Ткаченко - ДЯКУЄМО їй за подвижницьку волонтерську працю!

З вересня 2021 року роботу курсів тимчасово припинено. Рішення про подальшу долю цього проєкту поки що не ухвалено.

1 коммент.:

isabel kedem сказав...

Вибачте, що виклав це в Інтернет, але в мене немає іншого вибору, окрім як виконати свою обіцянку доктору АПАТА, могутньому заклинателю, який допоміг мені повернути мого колишнього чоловіка, якого вже не було два тижні, не попрощавшись зі мною. такий болісний досвід для мене, тому що він моє перше кохання, і моє життя обертається навколо нього, але коли він покинув мене заради іншої жінки, я пролив сльози і намагався зробити все, щоб забути його, але глибоко в моєму серці це було так неможливо, тому що я його дуже любив незважаючи на біль, від якого я страждав. Одного чудового вечора я прочитав коментар про доктора АПАТУ, потужного заклинателя, який може допомогти повернути колишнього коханого чи розбитого дому та багато іншого. Спочатку це було схоже на жарт, тому що я ніколи не вірив у магію. і доктор АПАТА довела мені себе, повернувши свого чоловіка додому після двох днів його привороту до мого чоловіка. дякую, докторе АПАТА, за те, що ви знову зробили мене повноцінною жінкою і повернули мого втраченого коханця, я продовжуватиму ділитися цим, для кого може бути важливо виправити все в шлюбі, замість того, щоб ділитися сльозами чи переживати серцевий напад, просто ласкаво зв’яжіться з доктором АПАТОЮ ЗА його контактною електронною адресою нижче (drapata4@gmail.com), просто зв’яжіться з ним і подивіться, що він може зробити. Ви також можете зателефонувати в WhatsApp за номером +447307347648. Успіхів вам, хто коли-небудь проведе цей тест. Вітання! Будь ласка, зв’яжіться з доктором APATA за його контактною електронною адресою нижче (drapata4@gmail.com), просто зв’яжіться з ним і подивіться, що він може зробити. Ви також можете зателефонувати в WhatsApp за його номером +447307347648, удачі

Дописати коментар