суботу, 15 січня 2022 р.

Підсумки діяльності ГО "Центр "РОДІС" у 2021 році

На початку нового 2022 року підбиваємо підсумки минулого 2021-го – яким він був для ГО «Центр «РОДІС».

Насамперед він був 15-м в житті нашої громадської організації. Ми прагнули бути корисними для громади свого міста та для України. Завдяки нашим волонтерам, а ще партнерам, співорганізаторам та благодійникам вдалося здійснити наступне 👇

1. Провели заняття Безкоштовних курсів української мови в режимі онлайн (від початку січня по кінець травня – двічі на місяць) та іспит випускників із врученням сертифікатів (за підтримки «Автошколи на Подолі»).
2. Організували низку заходів до Всесвітнього дня вишиванки:
• фотосесія для містян в еко-садибі «Лісові озера» (для всеукраїнського флешмобу в соцмережах);
• оновлення «вишиванкового» розпису паркану човнової станції «Вітерець» (за благодійної підтримки Юрія Бурлаки);
• підтримка челенджу «Лови намисто» в соцмережах.
3. Участь у проведенні церемонії нагородження переможців міського конкурсу «Сім’я року-2021» (організованого за підтримки міськадміністрації відділом у справах сім’ї та молоді у співпраці з міським відділом освіти).
4. Провели міську акцію «З Днем батька!» за «підтримки» Почекуна.
5. Поділилися досвідом з учасниками навчального візиту громадських активістів із Черкаської області в рамках програми «Успішні локальні громади» (за підтримки «Автошколи на Подолі»).
6. Провели міську інформаційну акцію «З Днем Конституції України!».
7. Організували низку міських заходів до Дня Державного Прапору України та Дня Незалежності України:
• пішохідну екскурсію містом Горішні Плавні для охочих містян (за підтримки місцевих краєзнавців);
• щорічний масовий велопарад із синьо-жовтими прапорами (за підтримки ГІ «Веломісто»);
• безкоштовний кінопоказ для жителів міста повнометражного документального фільму «Борщ. Секретний інгредієнт» (за благодійної підтримки кінокомпанії FILM.UA /м. Київ/, кінотеатру «Прем’єра» та ФОП Рудий «Ваші вікна»);
• фотоконкурс «Люблю Україну» (за благодійної підтримки сувенірної лавки «Dekor Iz Dereva»);
• акцію «Тарас Шевченко – поборник волі України» біля пам’ятника Кобзареві (за підтримки відділу культури, спорту і туризму міськради, ПКіТ);
• щорічний парад вишиванок (за підтримки відділу культури, спорту і туризму міськради, ПКіТ).
8. Організували низку міських заходів до Дня захисників України:
• екскурсію жителів міста до Козацької могили (за підтримки місцевих краєзнавців);
• майстер-клас Ірини Задорожної «Подарунки для захисників України» (за підтримки «Автошколи на Подолі»);
• майстер-клас Лариси Шишло «Обереги для захисників України» (за підтримки «Автошколи на Подолі»);
• святковий концерт «З Днем захисників України» за участі творчих мешканців міста Горішні Плавні в міському парку (за підтримки КП «Міськсвітло» та відділу культури, спорту і туризму міськради);
• передали військовим волонтерам святкові сувеніри, обереги-мотанки, дитячі малюнки ЗДО «Дюймовочка», а також маскувальну сітку, сплетену учнями ВПГБУ, для українських військових на передові позиції біля селища Новолуганське Донецької області.
9. Допомогли провести дві міські Школи волонтерства (у співпраці з УВС, за підтримки ВПГБУ, ЗОШ №6).
10. Організували прибирання міського парку в рамках World Cleanup Day – 2021 (за підтримки всеукраїнського молодіжного руху «Let’s Do it, Ukraine!», сектору екології та озеленення департаменту ЖКГ міськради).
11. Організували міські інформаційні акції, а також два навчальні семінари для працівників ЗДО «Чебурашка» та «Дюймовочка» в рамках всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» (спільно з батальйоном патрульної поліції м. Кременчука за підтримки ГО «Ла Страда-Україна»).
12. Долучилися до участі в загальноукраїнській акції «Запали свічку пам'яті» в День пам’яті жертв Голодомору в Україні.
13. Провели міську інформаційну акцію «50 добрих справ» з метою популяризації культури благодійності в рамках всеукраїнського дня добрих справ «Щедрий вівторок».
14. Провели міську інформаційну акцію «Святий Миколай поруч» з метою поширення інформації про всеукраїнський соціальний проєкт для розвитку, спілкування та підтримки підлітків та їхніх батьків.
15. Долучилися до участі в масштабному «Марафоні, який ніхто не хоче бігти» на підтримку України (організатор «Нова пошта»).
16. Долучилися до всеукраїнського флешмобу «Зроби фото з хусткою» з нагоди Дня української хустки.
17. Провели акцію «Дякуємо Збройним Силам України» з нагоди Дня ЗСУ.
18. Допомогли плести маскувальну сітку для 24-го окремого штурмового батальйону ЗСУ «Айдар» (у штабі ГО «АТО-Майдан-Кременчук»).
19. Воїнам, які боронять Україну в зоні ООС, написали новорічні вітальні листи (за підтримки ВПГБУ). Відвезли їх військовим волонтерам разом із листами й листівками зі словами вдячності та підтримки від інших містян, а також із дитячими малюнками та поробками від ЗДО «Дюймовочка» і «Золота рибка».
20. Долучилися до всеукраїнської акції «Нова радість стала» (в рамках всеукраїнського «Вертеп-Фест 2022»).
Окрім цього, регулярно зустрічались у молодіжному Клубі соціальної гри (цьогоріч йому виповнилося 9 років). Відзначили ювілей ГО «Центр «РОДІС» виїзною екскурсією до ландшафтного заказника «Пивиха». Влаштували кілька волонтерських вечірок, зокрема, дві останні – з нагоди Міжнародного дня волонтера (за підтримки ФОП Рудий «Ваші вікна») та новорічна (за підтримки ВПГБУ).

Дякуємо всім, хто долучався до участі в цих заходах, хто підтримував та допомагав. У новому році зичимо всім здоров‘я, сил, натхнення та віри в себе і в Україну.
З Новим 2022 роком!

1 коммент.:

Анонім сказав...

Я делюсь этим свидетельством с партнерами, страдающими в своих отношениях, потому что есть долговременное решение. Мой муж бросил меня и наших двоих детей к другой женщине на 3 года. Я старалась быть сильной только ради своих детей, но не могла совладать с болью, терзающей мое сердце. Я был ранен и сбит с толку. Мне нужна была помощь, поэтому я провел исследование в Интернете и наткнулся на сайт, где я увидел, что доктор Эдиомо, заклинатель, может помочь вернуть любовников. Я связался с ней, и она сделала для меня специальную молитву и заклинания. К моему удивлению, через 2 дня мой муж вернулся домой. Так мы снова воссоединились, и в семье было много любви, радости и мира. Вы также можете связаться с доктором Эдиомо, могущественным заклинателем для решения
1) Вернуть парня
2) воссоединиться с мужем или женой
3) Если у вас ночные кошмары
4) Лекарство от ВИЧ и рака
5) Мощное волшебное кольцо
6) Заклинание на удачу
7) Разрушение одержимости
8) Проблемы с родами и беременностью. Свяжитесь с ЭЛЕКТРОННОЙ ПОЧТОЙ: drediomo77@gmail.com /whatsapp :+2349132180420 /+2348106541485

Дописати коментар