пʼятницю, 27 березня 2020 р.

Долучайтеся до всесвітньої природоохоронної акції «Година Землі»!

Друзі! В суботу, 28 березня, ввечері з 20.30 до 21.30 долучайтеся до всесвітньої природоохоронної акції «Година Землі».
Карантин цьому не стане на заваді - просто вимкніть необов’язкове світло та електричні пристрої на символ прихильності до збереження планети.
Фото у соцмережах виставляйте із хештегами ↡
#годиназемлі2020  #годиназемлі2020_горішніплавні


Глобальна природоохоронна акція «Година Землі» відбудеться у різних країнах о 20.30 свідомі громадяни символічно вимкнуть світло на одну годину. У такий спосіб людство нагадує саме собі, що природа – має значення!
Наразі через пандемію у багатьох країнах триває карантин. Стрімке поширення коронавірусної інфекції COVID-19 змушує мільйони людей сидіти по домівках. Але це не є перешкодою для участі в акції «Година Землі».
Кожен із нас, перебуваючи на карантині, в силі вимкнути вдома на одну годину зайве освітлення та електроприлади. І хай це буде лише символічно, але таким чином ми зможемо об’єднатися заради нашої планети, яка переживає не найкращі часи.
До речі, доки сидітимете годину без світла, буде час переосмислити звички – власні й членів сім’ї, колег, друзів і знайомих. Це шанс покращитися всім, аби надалі наблизитися до способу життя в гармонії з природою.


0 коммент.:

Дописати коментар