суботу, 8 вересня 2018 р.

У місті Горішні Плавні стартували Безкоштовні курси української мови


8 вересня у місті Горішні Плавні стартували Безкоштовні курси української мови. На першому занятті, що пройшло у міській центральній бібліотеці, відбулося знайомство між слухачами та викладачкою. 
 
Йшлося також про очікування, з якими люди прийшли на курси. Обговорили важливість вивчення державної мови та чинники, які стоять цьому на заваді. Під час першої зустрічі слухачі вже спробували свої сили в синхронному перекладі окремих слів та словосполучень. 
 
Ознайомилися з правилами етикетних висловів українською: вітання й вибачення та звернули увагу на поширені помилки. Оглянули виставку спеціальної літератури, яку підготувала міська центральна бібліотека, і отримали технологічні поради від фахівців-філологів щодо вивчення української мови. Гідно впоралися з колективним завданням - викласти запропоноване речення з літер української абетки. 
 
Поділилися власним досвідом щодо самостійного опанування рідною мовою і домовилися зустрітися о 14.00 наступної суботи, 15 вересня. Домашнє завдання: підготуватися до вивчення теми «Анатомія людини».
 
Дякуємо міській центральній бібліотеці за підтримку.
 


 

0 коммент.:

Дописати коментар