суботу, 15 вересня 2018 р.

Місто Горішні Плавні долучилося до Всесвітнього дня прибирання

УСІМ, хто брав участь сьогодні у міській акції прибирання, велике СПАСИБІ. 

У свій власний вихідний ви знайшли час зробити разом добру справу для нашого міста. Воно стало чистішим - за 2,5 години вдалося зібрати 233 пакети сміття! 

До того ж, таким чином, завдяки 61 дорослим і дітям місто Горішні Плавні долучилося до Всесвітнього дня прибирання. 


І ще – після сьогоднішньої акції залишилися кілька рулонів сміттєвих пакетів. Тож, якщо хтось плануватиме екологічні прибирання у парку чи деінде і не має для цього сміттєвих пакетів, звертайтеся: 0983067690.



Фото на сторінці заходу у Фейсбук.



У міській акції "Всесвітній день прибирання" в Горішніх Плавнях брали участь люди різного віку і професій. Серед зареєстрованих учасників були 12 представників ЗОШ №1, 8 представників ЗОШ №2, 4 представники СЗОШ №3, 12 представників СЗОШ №5, 5 представників ЗОШ №6, 1 представник сектору екології та озеленення виконкому міської ради, 2 представники відділу у справах сім’ї та молоді, 3 представники КП «СпецЕко», 2 представники ТОВ «Єристівський ГЗК», 1 представник ТОВ «Кашкан Логістік», 2 представники ТСЦО «Калина», 3 представники ГО «Ветеранів та інвалідів міста Горішні Плавні «Союз Чорнобиль України», 3 представника ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС», а також 2 фотографа і 1 представник громадського ЗМІ.

Дякуємо за підтримку організації акції "Всесвітній день прибирання" у Горішніх Плавнях міському голові Дмитру Бикову, сектору екології та озеленення департаменту ЖКГ міської ради, комунальному підприємству «СпецЕко», відділу у справах сім'ї та молоді виконкому міської ради, відділу освіти міської ради, адміністраціям загальноосвітніх навчальних закладів, громадському формуванню «Муніципальна варта».

Спасибі координаторам Всесвітнього дня прибирання в Горішніх Плавнях Владиславу Северину, Ігору Деняку, Юлії Нікі, Анастасії Макаренко, Лілії Дмитренко, а також координаторці акції в Полтавській області Yulia Horodchanina.
 

Спасибі за допомогу в організації Всесвітнього дня прибирання в Горішніх Плавнях Олександру Геріху, Юлії Гнойовій, Юлії Шевченко, В'ячеславу Опарі, Валерію Ткаченку, Олександру Кардошу, Любові Виливаній, Олегу Святову.

0 коммент.:

Дописати коментар