четвер, 6 вересня 2018 р.

Наші - у Львові

6 вересня у Львові розпочався масштабний форум першої Молодіжної столиці України 2018 року. 

Громадську організацію "Центр "РОДІС" на форумі представляють Анастасія Макаренко і Софія Макаренко.

Форум першої Молодіжної столиці України у Львові триватиме два дні. Це альтернативний простір для обговорення перспектив підвищення ролі та посилення спроможності молодіжного середовища у забезпеченні розвитку держави, напрацювання рекомендацій для майбутньої всеукраїнської Молодіжної Стратегії.

Наскрізними темами форуму є найкращі практики участі молоді в місцевому самоврядуванні, молодіжна мобільність та міграція в умовах розвитку сучасної економіки, молодіжне підприємництво та актуальні питання працевлаштування молоді в Україні. 

Також разом з експертами учасники форуму аналізуватимуть, обговорюватимуть та пропонуватимуть нові рішення важливих питань неформальної та формальної освіти.

Форум передбачає ряд активностей різного формату, серед яких: напрацювання у робочих групах ідей та пропозицій щодо наскрізних напрямів заходу; панельні дискусії за участі представників молоді, органів державної влади і місцевого самоврядування, бізнесу; лекції від лідерів думок молоді; презентація успішних історій молоді на місцевому рівні; пітчинг проектів та стартапів, присвячених соціальному підприємництву.

0 коммент.:

Дописати коментар