понеділок, 16 травня 2016 р.

У Комсомольську визначали кращі плакати з протидії насильству відносно дітей у соціальних інтернет-мережах


16 травня в приміщенні відділу освіти Комсомольської міської ради  відбулось засідання журі міського конкурсу плакатів з протидії насильству відносно дітей, зокрема сексуальній експлуатації, у соціальних інтернет-мережах.

Участь у конкурсі, що тривав з 19 квітня по 12 травня, взяли майже шістдесят учнів загальноосвітніх та професійних закладів міста Комсомольська.

Учасникам було запропоновано проявити творчі здібності та розкрити власне бачення протидії насильству відносно дітей у соціальних інтернет-мережах.

Журі оцінювало конкурсні роботи за такими критеріями, як розкриття теми, творчий підхід, охайність та естетичність плакату. В результаті роботи журі було визначено трьох переможців, чиї плакати заслуговують на 1-ше, 2-ге та 3-тє місце, а також переможців в окремих номінаціях.

До складу конкурсного журі входили:
1. Ірина Шошина, начальник відділу освіти Комсомольської міської ради
2. Марина Малиця, методист ММК відділу освіти
3. Ірина Кузик, методист ММК відділу освіти
4. Лілія Дмитренко, директор ГО «Центр «РОДІС»
5. Наталія Ткаченко, член дирекції ГО «Центр «РОДІС»
6. Софія Макаренко, зав. сектору роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС»

Підсумки конкурсу плакатів буде оголошено під час виставки конкурсних робіт, яка пройде 20 травня в актовій залі ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

Конкурс відбувся у рамках проекту «Протидія насильству відносно дітей, зокрема сексуальній експлуатації дітей, у соціальних інтернет-мережах», який реалізує у Комсомольську громадська організація "Центр розвитку дитини і сім'ї "РОДІС" разом із відділом освіти Комсомольської міської ради. 


Даний проект є частиною великого проекту «Зниження сексуального насильства по відношенню до дітей, з особливою увагою до сексуальної експлуатації дітей в сфері подорожей і туризму, в 25 країнах Африки, Азії, Європи, Латинської Америки та Близького Сходу», який в Україні реалізує ГО «Ла Страда-Україна» за підтримки міжнародної організації «ECPAT».

 

0 коммент.:

Дописати коментар