понеділок, 16 травня 2016 р.

Конкурс журналістських матеріалів “Люди і конфлікт через призму медіа”

Громадська організація «Ла Страда Україна» оголосила конкурс журналістських матеріалів  на тему “Людина і конфлікт через призму медіа”. 

До конкурсу приймають оприлюднені авторські матеріали друкованого або телевізійного формату. 

Тематичне поле має охоплювати такі аспекти:


1. Можливості отримання психосоціальної і правової допомоги ВПО та особами, які постраждали внаслідок збройного конфлікту.
2. Проблеми, з якими стикаються внутрішньо переміщені особи та шляхи їх вирішення, а також джерела допомоги для вирішення таких проблем.
3. Сприйняття ВПО місцевим населенням на нових місцях проживання.
4. Домашнє насильство (зокрема у сім’ях ВПО).
5. Ґендерно обумовлене насильство.

Матеріал має нести практичне значення для ВПО, родин, що прийняли ВПО, психологів або педагогів, які працюють із ВПО (в тому числі і з дітьми) та населенням України, яке постраждало внаслідок конфлікту на сході України. Окрім того, матеріал має містити згадування ГО «Ла Страда-Україна».

Для участі у конкурсі потрібно надіслати матеріал у форматі doc та інтернет – посилання на опубліковану версію на пошту: lastrada.ukraine@gmail.com .

Роботи приймаються з 1 травня по 30 червня 2016 року .

Переможціі буде обрано експертним журі. Призом є грошова винагорода. Зокрема, двоє журналістів, роботи яких отримають найвищі оцінки журі, будуть нагороджені грошовими преміями у розмірі 3000 грн та 2000 грн. Інші учасники конкурсу отримають заохочувальні призи.

Детальні правила участі у конкурсі доступні за посиланням https://docs.google.com/document/d/1sujrLSJGWfPTGpm9yc2PuXbXG9x7FmxXl_5J-0o8KHk/edit

Конкурс проводиться в рамках проекту Поліпшення умов життя ВПО і населення, яке зазнало наслідків конфлікту в Україні за підтримки МЗС Німеччини та «ДіаконіяКатастрофенгільфе».

Джерело: ГО "Ла Страда-Україна"

0 коммент.:

Дописати коментар