суботу, 21 травня 2016 р.

У Комсомольську нагородили переможців конкурсу плакатів з протидії насильству відносно дітей у соцмережах

У Комсомольську підвели підсумки міського конкурсу плакатів з протидії насильству відносно дітей у соціальних інтернет-мережах. 

Конкурс тривав з 19 квітня по 12 травня і мав на меті залучення дітей та молоді до протидії насильству відносно дітей, зокрема сексуальній експлуатації, у соцмережах. Учасниками конкурсу стали майже шістдесят учнів загальноосвітніх та професійних навчальних закладів міста.


20 травня в актовій залі Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбулась міська виставка конкурсних плакатів та нагородження переможців конкурсу. 


Окрім авторів плакатів на виставку було запрошено представників органів учнівського самоврядування та педагогічних працівників загальноосвітніх та професійних навчальних закладів міста Комсомольська.


У заході взяли участь начальник відділу освіти Ірина Шошина, методист ММК Марина Малиця, методист ММК Ірина Кузик, представники ГО «Центр «РОДІС». Вони подякували всім учасникам за внесок у справу протидії насильству відносно дітей у соціальних інтернет-мережах та оголосили підсумки конкурсу.

Переможцями конкурсу стали:
І місце - Вероніка Тіора, учениця ЗОШ І-ІІІ ст. №1.
ІІ місце - Вероніка Романченко, учениця СЗОШ І-ІІІ ст. №4.
ІІІ місце - Катерина Шадріна, учениця Вищого професійного гірничого училища.

Переможцями в окремих номінаціях було визначено:
- у номінації «Чорно-білий погляд» - Анастасію Губу, ученицю СЗОШ №5 ім. Л.І.Бугаєвської;
- у номінації «Цікаве розкриття теми» - Абігаль Гармидер, ученицю СЗОШ №4;
- у номінації «Інформативне наповнення» - Дар’ю Тимощук, ученицю ЗОШ №6.

Усі автори плакатів отримали дипломи про участь в конкурсі. Переможцям, окрім дипломів, вручили цінні подарунки. У подальшому конкурсні плакати послугують профілактичній роботі з дітьми та молоддю.

 Конкурс відбувся у рамках проекту «Протидія насильству відносно дітей, зокрема сексуальній експлуатації дітей, у соціальних інтернет-мережах», який у Комсомольську реалізувала громадська організація «Центр розвитку дитини і сім'ї «РОДІС» разом із відділом освіти Комсомольської міської ради.

Даний проект є частиною великого проекту «Зниження сексуального насильства по відношенню до дітей, з особливою увагою до сексуальної експлуатації дітей в сфері подорожей і туризму, в 25 країнах Африки, Азії, Європи, Латинської Америки та Близького Сходу», який в Україні реалізує ГО «Ла Страда-Україна» за підтримки міжнародної організації «ECPAT»

0 коммент.:

Дописати коментар