середу, 6 травня 2015 р.

У Комсомольську реалізують проект «Гуманітарна допомога для внутрішньо переміщених осіб та громад, які зазнали наслідків конфлікту у Східній Україні»



Навесні у Комсомольську, що на Полтавщині, почалась реалізація проекту «Гуманітарна допомога для внутрішньо переміщених осіб та громад, які зазнали наслідків конфлікту у Східній Україні» в рамках діяльності Центру «Ла Страда – Україна» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини у співпраці з «Діаконія Катастрофенхільфе». Реалізація даного проекту триватиме у місті до кінця осені 2015 року.


6 травня за підтримки методичного кабінету відділу освіти Комсмольської міської ради тренер НТМ Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда-Україна» Лілія Дмитренко презентувала проект представникам міських загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів.

Впродовж заходу соціальні педагоги і психологи закладів освіти ознайомилися з планом реалізації проекту «Гуманітарна допомога для внутрішньо переміщених осіб та громад, які зазнали наслідків конфлікту у Східній Україні» у м. Комсомольську. 

Зокрема йшлося про те, що в рамках проекту його діти будуть навчатись адекватному сприйняттю ситуації в Україні, а батьки і вчителі зможуть дізнатись, як спокійно пояснювати і відповідати учням на їхні запитання, обговорювати всі ці процеси в школі та вдома без травматизації дітей та підвищення їхнього рівня тривожності.

0 коммент.:

Дописати коментар