неділю, 24 травня 2015 р.

У Комсомольську триває благодійна акція «Допоможемо одужати маленькій Анні Шульзі»

Від 22 травня у Комсомольську триває благодійна акція зі збору коштів на лікування  семирічній Анні Шульзі. Дівчинка є вихованкою дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» і одночасно ученицею загальноосвітньої школи №1. 

5 травня 2015 року в Ані було діагностовано онкозахворювання (нейробластома носоглотки). Наразі дитина перебуває на лікуванні у Києві. Щоб подолати хворобу знадобиться багато коштів, яких у родини дівчинки немає. Тож збору матеріальної допомоги долучаються небайдужі комсомольчани.

Стартом благодійної акції «Допоможемо одужати маленькій Анні Шульзі» стало зібрання представників колективів загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів Комсомольська, що відбулось 22 травня в приміщенні ДНЗ «Дзвіночок». Присутні обговорили терміни й організаційні деталі проведення акції, яка триватиме за підтримки відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради.



1 червня планується провести благодійний ярмарок, а також вуличну благодійну акцію зі збору коштів на лікування Анні Шульзі. Заходи відбудуться на території міського парку о 10.30.

Організаторами акцій виступають Комсомольська благодійна організація «Благодійний фонд «Подаруй надію» спільно з Комсомольською громадською організацією «Центр розвитку дитини і сім’ї “РОДІС».

0 коммент.:

Дописати коментар