понеділок, 20 квітня 2015 р.

Школярам Полтавщини пропонують позмагатися у всеукраїнському конкурсі малюнків “Мої права”

20 квітня на Полтавщині розпочався прийом робіт на регіональний етап Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Мої права».

Як повідомила член конкурсного комітету начальник Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Ірина Пашко, малюнки можна надсилати до 15 травня разом із заявкою на поштову адресу: 36014, м. Полтава, вул. Жовтнева, 45, Головне територіальне управління юстиції у Полтавській області (каб. № 319, тел. 2-28-30).

19 травня 2015 року відбудеться підведення підсумків конкурсу.

Конкурс проводить координаційна рада молодих юристів при Міністерстві юстиції України. Він приурочений до Дня захисту дітей і проводиться з метою розвитку морально-етичних якостей, формування у дітей і підлітків позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини; соціальної підтримки талановитої учнівської молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активного залучення молоді до соціально-вагомої діяльності, повідомляє just.gov.ua

Конкурс проводиться за номінаціями:

Молодша група (від 6 до 10 років). Індивідуальна робота.
Молодша група. Колективна робота (не більше трьох учасників).
Середня група (від 10 до 14 років). Індивідуальна робота.
Середня група. Колективна робота.
Старша група (від 14 до 18 років). Індивідуальна робота.
Старша група. Колективна робота.

Інформація про умови конкурсу розміщена на веб-сайті Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України (www.krmj.org.ua)

Джерело: http://np.pl.ua/2015/04/poltavskym-shkolyaram-proponuyut-pozmahatysya-u-konkursi-malyunkiv-moji-prava/

0 коммент.:

Дописати коментар