понеділок, 16 березня 2015 р.

Про участь у районному семінарі вчителів правознавства ЗНЗ Кременчуцького району

16 березня представники Комсомольської громадської організації «Центр «РОДІС» взяли участь у районному семінарі для вчителів правознавства загальноосвітніх навчальних закладів Кременчуцького району, який проходив на базі Пришибської ЗОШ І-ІІІ ст..

На прохання організаторів семінару було презентовано діяльність громадської оранізації, в т.ч. в напрямку співпраці із загальноосвітніми навчальними закладами. Окремий акцент було зроблено на досвід проведення просвітницьких заходів у рамках діяльності Національної тренерської мережі Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда – Україна» в Полтавській області.

Презентацію здійснив керівник проектів і завідувач сектору роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС» Володимир Дмитренко, який одночасно є представником зазначеної Національної тренерської мережі. Також у заході взяли участь троє активістів громадської організації Єгор Базавлук, Софія та Анастасія Макаренки.

Учасники семінару мали змогу ознайомитися з досвідом роботи шкільного клубу соціальної гри, керівником якого є Оксана Івахненко, вчитель правознавства Пришибської ЗОШ І-ІІІ ст.. Вона продемонструвала настільні ігри правознавчої тематики, спрямовані зокрема на профілактику торгівлі людьми. При цьому Оксана Юріївна зазначила, що клуб соціальної гри у Пришибській школі з’явився завдяки співпраці з клубом соціальної гри «РОДІС», який діє у Комсомольську http://www.rodis.org.ua/2013/04/blog-post_3.html




Дирекція ГО «Центр «РОДІС» висловлює подяку педколективу Пришибської ЗОШ І-ІІІ ст. за співпрацю, а також дякує представникам ГО «Центр «РОДІС» Володимиру Дмитренку, Єгору Базавлуку, Софії та Анастасії Макаренкам за участь у семінарі для вчителів правознавства загальноосвітніх навчальних закладів Кременчуцького району.

0 коммент.:

Дописати коментар