суботу, 14 березня 2015 р.

Зустріч ініціативної групи ГІ "Наш спільний двір" з представниками органів місцевого самоврядування

13 березня ініціативна група мешканців багатоквартирного будинку №64 по вул. Леніна, які є членами громадської ініціативи «Наш спільний двір», зустрілися з начальником управління по інвестиціях та будівництву Олександром Кравченком та начальником управління архітектури і містобудування Людмилою Кириченко. На зустріч було також запрошено депутата міської ради Володимира Кашубу.

Члени ініціативної групи довели до відома представників органів місцевого самоврядування інформацію про основні проблемні питання мешканців будинку, а також своє бачення шляхів їх вирішення. 

Очільники управлінь з розумінням поставились до поданих пропозицій, показали на ескізах та розповіли про плани розвитку мікрорайону, в якому находиться будинок. Також йшлося про проблеми з фінансуванням, при цьому чиновники висловили бажання активно співпрацювати в напрямку вирішення тих проблем, про які йшлося в ході зустрічі.

Зокрема члени ініціативної групи громадської ініціативи «Наш спільний двір» дізналися, що в рамках робіт з організації дорожнього руху питання «проїзного двору» планується вирішити шляхом перекриття міжквартальної дороги біля першого під’їзду будинку. А пропозиції щодо облаштування стоянкових місць та дитячого майданчику було вирішено направити у вигляді колективного листа міському голові.

Після того, як депутат міської ради Володимир Кашуба підтвердив своє бажання активно сприяти в вирішенні окреслених проблемних питань, було прийняте рішення започаткувати щомісячні (для початку) депутатські зустрічі з мешканцями будинку №64, що розташований на вул. Леніна.



0 коммент.:

Дописати коментар