середу, 4 березня 2015 р.

Відбулась 42-га зустріч у Клубі соціальної гри

28 лютого в приміщенні міської центральної публічної бібліотеки  відбулась чергова зустріч учасників Клубу соціальної гри. Він функціонує в Комсомольську від початку 2012 року з ініціативи сектору роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС».

В рамках діяльності Клубу соціальної гри хлопці і дівчата час від часу зустрічаються, щоб разом цікаво й з користю провести частину вихідного дня. Спільні ігри дають широкі можливості для спілкування, прояву вмінь логічно й стратегічно мислити, переконувати, домовлятися тощо. 

Наразі відбулась 42-га зустріч учасників Клубу. Цього разу грали в настільну гру «Рожеві окуляри», основною метою якої є підвищення рівня знань та уявлень щодо проблем, пов`язаних з торгівлею людьми.

В ході гри «Рожеві окуляри» вели розвому про причини виникнення торгівлі людьми в Україні, обговорювали інформацію про основні шляхи потрапляння українських громадян до мереж торговців людьми та рекомендації щодо недопущення ризикованих ситуацій. 

Учасники гри розширили свої знання чинного національного та міжнародного законодавства з проблеми торгівлі людьми. Йшлося про права людини, зокрема й про ті, які порушуються в ситуації торгівлі людьми. Дівчата й хлопці отримали відомості про те, куди можна звернутися у разі небезпеки. 



0 коммент.:

Дописати коментар