вівторок, 6 січня 2015 р.

До уваги батьків м. Комсомольська: розпочато підготовку до оздоровчого літнього періоду 2015 року

Відділ у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Комсомольської міської ради здійснює направлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, до оздоровчих таборів у Полтавській області та на узбережжі Чорного і Азовського морів.

За кошти обласного бюджету діти пільгових категорій віком з 7-ми до 18-ти років можуть отримати путівки:

1. Безоплатні:
- діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які навчаються в інтернатних закладах області;
- діти, що постраждали від наслідків стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф, крім дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи;
- діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків;
- діти з малозабезпечених сімей;
- бездоглядні та безпритульні діти;
діти з багатодітних сімей.

2. Путівки з частковою оплатою у розмірі 10% від вартості путівки (10% сплачують батьки або з інших джерел, не заборонених законодавством):
- діти-інваліди (якщо захворювання не перешкоджає перебуванню дитини у оздоровчому закладі);

3. Путівки з частковою оплатою у розмірі 20% від вартості путівки (20% сплачують батьки або з інших джерел, не заборонених законодавством):
- талановиті та обдаровані діти (переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінники навчання, діти, які є лідерами дитячих громадських організацій, дитячі творчі колективи та спортивні команди);

4. Путівки з частковою оплатою у розмірі 30% від вартості путівки (30% сплачують батьки або з інших джерел, не заборонених законодавством):
діти, які перебувають на диспансерному обліку;

5. Путівки з частковою оплатою у розмірі 50% від вартості путівки (50% сплачують батьки або з інших джерел, не заборонених законодавством):
- діти працівників бюджетної сфери;
- діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які перебувають під опікою та піклуванням, виховуються в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях;
- діти працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села.

За довідками та консультаціями звертатись у виконавчий комітет, відділ у справах сім’ї та молоді, вул. Миру 24, каб. 225 або за телефоном 2-10-23, головний спеціаліст відділу Гончар Оксана Іванівна.

З 5 січня 2015 року приймаються заяви на отримання путівок (при собі мати копію свідоцтва про народження дитини та документ, який підтверджує статус дитини). Також можна отримати путівки до УДЦ «Молода гвардія».

Відділ у справах сім'ї та молоді

Джерело: Офіційний сайт Комсомольської міської ради 

0 коммент.:

Дописати коментар