середу, 7 січня 2015 р.

Колядники привітали сім’ї вимушених переселенців з різдвяними святами

У Комсомольську (Полтавщина) напередодні свята Різдва Христового до вимушених переселенців з Донбасу, які компактно проживають у місцевому профілакторії, завітали колядники.

З різдвяною зіркою діти, молодь і дорослі активісти з місцевої ЗОШ І-ІІІ ст. №2 і громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» увечорі 6 січня прийшли до вимушених переселенців з Луганської та Донецької областей, щоб заспівати святкових колядок та пісень.

Та не лише пісні, а й традиційне українське різдвяне частування підготували колядники для тих, хто зустрічає Різдво далеко від рідної домівки. Більшість з них це жінки і діти. Їх пригощали кутею, узваром, а ще цукерками.



Колядники прагнули створити різдвяний настрій тимчасовим мешканцям профілакторію, щоб вони також відчули дух великого свята народження Ісуса Христа.

Вимушені переселенці вдячні комсомольчанам за різдвяний сюрприз і сподіваються, що наступне Різдво зустрінуть уже в рідних домівках. Саме цього бажали їм і колядники, а ще зичили щастя, міцного здоров’я і миру в усіх куточках нашої рідної і єдиної України.

0 коммент.:

Дописати коментар