неділю, 28 грудня 2014 р.

Напередодні Нового року у Комсомольську відбувся благодійний захід для вимушених переселенців

Напередодні Нового року в Комсомольську відбувся благодійний захід для вимушених переселенців з Донбасу, що тимчасово мешкають в місцевому профілакторії. 

Наразі там компактно проживає тридцять сімей з Донецької та Луганської областей. В більшості своїй це жінки і діти різного віку.

27 грудня в холі 5-го поверху місцевого профілакторію пройшов благодійний концерт рок-групи «К92». Діти і дорослі радо зустріли музикантів і впродовж всього концерту активно підтримували оплесками кожен їх виступ. Під час звучання окремих пісень малеча навіть захоплено танцювала посеред зали.



Після концерту активісти громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» від комсомольчан передали новорічні подарунки дітям і жінкам з сімей вимушених переселенців, які змушені вдалині від рідних домівок зустрічати 2015 рік.

Серед гостинців, які передали небайдужі комсомольчани, сім’ї вимушених переселенців до новорічного столу отримали консервацію (соління, варення і компоти), солодощі, цукор та інші продукти, а також іграшки і папір для малювання дітям, книги, посуд, одяг тощо.



Дякуємо родинам Зої Шумакової, Олександри Галай, Ірини Сафонової, Алли Фролової, Катерини Цехли, Наталії Манько, Наталії Високих, Юлії Гнойової, Наталії Литвинової за гостинці для сімей вимушених переселенців.

Також активісти ГО «Центр «РОДІС» передали чотири святкових пироги від  ТОВ «Комсомольськхліб Плюс», які вони отримали напередодні під час участі в акції «Новорічний парад ялинок», що відбулась на території дитячого містечка http://www.rodis.org.ua/2014/12/blog-post_29.html

Дякуємо за участь в організації благодійного заходу музикантам групи "К92", КП "Славутич" та активістам ГО "Центр "РОДІС": Софії Макаренко, Анастасії Макаренко, Ігорю Деняку, В'ячеславу Опарі, Дар'ї Прохорович, Вікторії Пальосі, Юлії Гнойовій, Анні, Аллі Георгіївні Фроловій, Зої Петрівні Шумаковій, Ірині Володимирівні Сафоновій, а також завідувачу сектору організаційної роботи Катерині Василівні Цехлі і керівнику проектів та завідувачу сектору роботи з молоддю Володимиру Дмитренку.

0 коммент.:

Дописати коментар