неділю, 28 грудня 2014 р.

У Комсомольську на території дитячого містечка відбувся «Парад новорічних ялинок»

26 грудня у Комсомольську відбулася акція «Парад новорічних ялинок». Разом зі Снігуронькою діти, молодь і дорослі прикрашали ялинки, що ростуть на території дитячого містечка. Помилуватися прикрашеними ялинками завітав Дід Мороз, який потім засвітив святкові ялинкові вогники. 

Після цього всі учасники дійства разом грали в цікаві ігри, водили новорічний хоровод і фотографувалися з Дідом Морозом і Снігуронькою.

На завершення акції депутат міської ради Неллі Карпець вручила учасникам шість запашних святкових пирогів від ТОВ «Комсомольськхліб Плюс». З них чотири пироги активісти вирішили передати дітям з тридцяти сімей вимушених переселенців, які нині проживають у профілакторії міста Комсомольська.



Акція «Парад новорічних ялинок» у Комсомольську є традиційною і відбулась вже увосьме. Ініціаторами її проведення стали депутат міської ради Неллі Карпець і керівник проектів та завідувач сектору роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС» Володимир Дмитренко. Захід пройшов за підтримки виконкому Комсомольської міської ради.

У передноворічному дійстві взяли участь учні Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 разом з класними керівниками Ольгою та Олександром Романами та активісти громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС», серед яких були діти з сімей вимушених переселенців.

У підготовці акції «Парад новорічних ялинок» взяли активну участь колективи дошкільних навчальних закладів «Росинка», «Дзвіночок», «Дюймовочка» і «Горобинка».

Благодійну допомогу в організації веселих розваг для дітей надав магазин святкових товарів і послуг «Все для праздника» (вул. Леніна, 42). Також допомогу надали партнери акції: голова правління ТОВ «Комсомольськхліб Плюс» Микола Мошківський, ПП  Будзинський,  КП «Міськсвітло», КП «Озеленення», КЖЕП № 3, ГО «ГФ «Міська міліція».

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за участь у передноворічному заході активістам Ігорю Деняку, В’ячеславу Опарі, Софії Макаренко, Анастасії Макаренко, Вікторії Зеленовій, Кристині Горожанкиній, Риммі Іллівні Богдановій, а також завідувачу сектору організаційної роботи Катерині Василівні Цехлі та керівнику проектів і завідувачу сектором роботи з молоддю Володимиру Дмитренку.



***Учасники акції впізнали Снігуроньку, нею була Юлія Сльоза з магазину святкових товарів і послуг «Все для праздника». А хто був Дідом Морозом, залишилось невідомим. Відкриємо "секрет" - це наш активіст Ігор Деняк, який працює на ПГЗК і перед своєю нічною зміною встиг порадувати дітей.










0 коммент.:

Дописати коментар