понеділок, 3 листопада 2014 р.

У Комсомольську відбувся освітній захід для молоді в рамках державної навчальної програми «Молодіжний працівник»

З листопада 2014 р. у Комсомольську на базі центральної публічної бібліотеки відбувся освітній захід для молоді в рамках державної навчальної програми «Молодіжний працівник».

Молоді дівчата й хлопці, представники ГО «Центр «РОДІС», Комсомольського політехнічного технікуму, Комсо-мольського вищого професійного гірничого училища та Комсомольського професійного будівельного ліцею, говорили про свої мрії та життєві цілі. Розмірковували над тим, чим саме соціально активна молодь відрізняється від "неактивної". Йшлося також про різні види та форми молодіжної діяльності. Молодь визначилася з поняттям «молодіжна політика» як в рамках України, так і в рамках міста Комсомольська. До того ж, учасники заходу дізналися, яким чином вони самі можуть взяти участь у формуванні та реалізації молодіжної політики.

Хлопці та дівчата ознайомились з відеофільмом «Молодіжна політика в м. Комсомольську», який презентували представники відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради, а також переглянули фото-підсумки молодіжних заходів, що відбулись у міських професійних навчальних закладах спільно з ГО «Центр «РОДІС» протягом 2011-2014 рр.. Після цього обговорили окремі майбутні спільні заходи, зокрема йшлося про проведення у листопаді "Живої бібілотеки" на базі Комсомольського вищого професійного гірничого училища.



Проведення молодіжного заходу організував Володимир Дмитренко, завідувач сектору роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС». Він же презентував і державну навчальну програму «Молодіжний працівник», яка реалізується Міністерством молоді та спорту України, ПРООН в Україні та  Державним Інститутом сімейної та молодіжної політики.

В проведенні освітнього заходу для молоді взяли участь Оксана Гончар, головний спеціаліст відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради, Валентина Гусарова, заступник директора з виховної роботи Комсомольського ВПГУ, Лілія Дмитренко, директор ГО «Центр «РОДІС». На заході була присутня Тетяна Омельченко, спеціаліст І кат. відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради.

ГО «Центр «РОДІС» висловлює вдячність за співпрацю Комсомольській центральній публічній бібліотеці, Комсомольському вищому професійному гірничому училищу, Комсомольському професійному будівельному ліцею, Комсомольському політехнічному технікуму, Комсомольській ЗОШ І-ІІІ ст. №6, а також відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради.

0 коммент.:

Дописати коментар