понеділок, 3 листопада 2014 р.

У Комсомольську провели акції з протидії торгівлі людьми

3 листопада у Комсомольську відбулось дві чергові просвітницькі акції, спрямовані на попередження торгівлі людьми. Їх провели активісти громадської організації «Центр «РОДІС» за підтримки Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда-Україна» та ICCO/Kerk in Aktie.

Учасники акцій поширювали інформацію про правила поведінки, які можуть допомогти вберегтися від небезпеки потрапляння в ситуацію рабства. Адже жертвою сучасної работоргівлі може стати будь-хто незалежно від статі та віку. Тому дуже важливим є інформування громадян про реальне існування цієї проблеми і способи протидії торгівлі людьми.

Окрім правил безпечної поведінки, під час акцій активісти повідомляли комсомольчанам номери телефонів Національної «гарячої лінії» з попередження торгівлі людьми: 0 800 500 335 безкоштовно зі стаціонарних телефонів України, 386 - безкоштовно з мобільних телефонів. «Гаряча лінія» працює з понеділка до четверга з 10.00 до 18.00, по п'ятницям - з 10.00 до 16.00.

Адміністрація ГО «Центр «РОДІС» дякує за участь в акціях Софії Макаренко, Дар’ї Прохорович, Вікторії Пальосі та Анні Семенович.



0 коммент.:

Дописати коментар