четвер, 27 листопада 2014 р.

До уваги багатодітних родин Комсомольська

Відділ у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Комсомольської міської ради Полтавської області інформує: 

у зв’язку із браком бланків посвідчень «дитина з багатодітної сім’ї» Міністерство соціальної політики узгодило питання з Міністерством інфраструктури України щодо надання права на пільговий проїзд дітям з багатодітних сімей на підставі:

- довідки про склад сім’ї, затвердженої наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 22.07.2003 № 204;
- копії свідоцтва про народження дитини, завіреної печаткою районних, районних у м. Києві державних адміністрацій, виконавчих органів міських рад (для дітей віком від 6 до 16 років);
- оригіналу документа, що посвідчує особу з фотокарткою (учнівський квиток для дітей від 6 до 16 років; студентський квиток або паспорт для дітей від 16 до 18 років).

За інформацією Міністерства інфраструктури України громадські організації, діяльність яких пов’язана з автомобільним транспортом, профспілки та роботодавці транспорту, а також ДП «Київпассервіс» поінформовано щодо надання пільги на проїзд дітям з багатодітних сімей на підставі вищезазначених документів.

За довідками звертатися за адресою: виконавчий комітет Комсомольської міської ради Полтавської області, вул. Миру, 24, каб. 224, тел. 2-10-23.

Джерело: офіційний сайт Комсомольської міської ради http://www.komsomolsk-rada.gov.ua/index.php?newsid=2507

0 коммент.:

Дописати коментар