четвер, 27 листопада 2014 р.

Учні Комсомольського ВПГУ взяли участь в акціях з протидії торгівлі людьми

24 листопада у Комсомольському вищому професійному гірничому училищі відбулось три просвітницьких акції, спрямованих на попередження торгівлі людьми.

Учні з різних навчальних груп були поінформовані про можливі шляхи потрапляння в рабство у разі, коли людина вирушає за кордон на навчання, на роботу тощо. Дівчата і хлопці отримали брошури з інформацією, яка допоможе уникнути небезпеки потрапляння в ситуацію рабства у випадку перебування закордоном.

Також молодь отримала поради, які стануть у нагоді перед можливою поїздкою за межі своєї країни, а також номери телефонів недержавних організацій, що надають допомогу іноземцям у  випадках потрапляння в ситуації, пов’язані з торгівлею людьми.

Акція відбулась за підтримки адміністрації Комсомольського ВПГУ та Міжнародного центру «Ла Страда – Україна» і ICCO/Kerk in Aktie.

Телефон національної «гарячої лінії» з протидії торгівлі людьми та насильству: 0800500335 та 386 (безкоштовно).



Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за проведення акцій активістам Софії Макаренко і Дар’ї Прохорович, а також керівнику проектів і завідувачу роботи з молоддю Володимиру Дмитренку.

0 коммент.:

Дописати коментар