суботу, 6 вересня 2014 р.

7 вересня комсомольчан запрошують на благодійну акцію «Благодійне фото»

У неділю, 7 вересня, з 16.30 до 17.30 біля фонтану в міському парку відбудеться благодійна акція «Благодійне фото».

Протягом зазначеного часу всі бажаючі зможуть сфотографуватися з ростовою лялькою - казковим персонажем «Лунтік» і залишити фотографу свою електронну адресу. Готове якісне фото протягом тижня буде переслано адресату електронною поштою.

Всі кошти, отримані під час акції, підуть на придбання ліків для онкохворої дитини Тані Кривенко. Звіт про зібрані кошти та їх використання буде розміщено на сторінці http://vk.com/club12505557  та на цьому сайті.

Таня Кривенко – дитина, яка хворіє на гострий лімфобластний лейкоз. Це саме на її лікування активісти збирали кошти під час кількох акцій «Благодійний магазин» та благодійних ярмарків:
Рік тому Таня завершила стаціонарне лікування в онковідділенні у Полтаві. Зараз вона  лікується вдома (на сухій хімії). Наразі річний запас ліків для домашнього лікування Тані, сформований і переданий рік тому БО «БФ «Подаруй надію» по завершенні стаціонарного лікування, завершився. Тепер періодично необхідно докуповувати лікисі онкохворі, які вдало завершили стаціонарне лікування, надалі перебувають на домашньому лікуванні протягом ще 5-ти років). Таня завершила тільки перший рік лікування. Попереду ще чотири.

Для благодійної акції «Благодійне фото» фотопослуги безкоштовно надасть Сергій Єрух. Ростову ляльку «Лунтік» безкоштовно надасть «Агенція дитячих розваг «PARTY KIDS», що працює в ТЦ «Мікс» на 0-му поверсі.



Організатор акції «Благодійне фото» - Комсомольська благодійна організація «Благодійний фонд «Подаруй надію» за підтримки Комсомольської громадської організації «Центр «РОДІС». 

0 коммент.:

Дописати коментар