неділю, 17 серпня 2014 р.

У Комсомольську проведуть конкурс авторських віршів про Україну

З нагоди Дня Незалежності України у Комсомольську проведуть конкурс авторських віршів про Україну.

Захід відбудеться 24 серпня 2014 року в рамках акції «З Днем народження, Україно!» http://www.rodis.org.ua/2014/08/blog-post_11.html за підтримки Комсомольського відділення ПАТ "Креді Агріколь Банк", відділу у справах сім'ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради. 

Умови конкурсу:

1.    Участь у конкурсі можуть взяти всі бажаючі комсомольчани та гості міста незалежно від віку і статі. Від одного автора - не більше 2-х віршів.

2.    Прийом авторських віршів на конкурс 24 серпня 2014 р. з 16.00 до 17.00 на площі біля центральної публічної бібліотеки (для дорослих) під час акції  «З Днем народження, Україно!».

3.    На конкурс прийматимуть авторські віршовані тексти, надруковані або написані від рук на аркуші формату А4. На зворотньому боці аркушу має міститися наступна інформація: назва вірша, ПІБ і вік автора, номер конт. моб. телефону.

4.   Вірші на конкурс можна подавати українською та російською мовами. Забороненно вживати ненормативну лексику.

5.    За підсумками конкурсу буде визначено трьох переможців, які отримають дипломи ГО "Центр "РОДІС" та призи від Комсомольського відділення ПАТ "Креді Агріколь Банк" та відділу у справах сім'ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради. 

6. Переможців визначить журі, склад якого буде обрано в ході акції  «З Днем народження, Україно!». Тоді ж відбудеться і презентація авторських віршів та нагородження переможців конкурсу.



Довідки за тел. 0983067690, 0505244381.

0 коммент.:

Дописати коментар