вівторок, 19 серпня 2014 р.

У Комсомольську проведуть конкурс вишиванок

24 серпня у Комсомольську в рамках акції "З Днем народження, Україно!" відбудеться міський Парад вишиванок. Його учасники збираються з 15.50 до 16.00 у сквері біля пам’ятника Т.Г.Шевченку. 

Після покладання квітів до пам'ятника Великому Кобзареві учасники Параду вишиванок вирушать колоною по вул. Миру до перехрестя з вул. Добровольського, повернуть на вул. Добровольського і перейдуть на площу біля Комсомольської центральної публічної бібліотеки (для дорослих). 

Орієнтовно о 16.40 на площі біля центральної публічної бібліотеки відбудеться конкурс вишиванок. Він пройде за підтримки Українського виробника трикотажних виробів ПП "Фламінго текстиль", відділу «Все для рукоділля» м-ну «Торгівельний центр» ПП Григор’єва і відділу у справах сім'ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради.  

Учасниками конкурсу вишиванок можуть стати будь-хто з бажаючих учасників міського параду вишиванок незалежно від віку і статі. 

Для участі у конкурсі треба буде зареєструватися у представника оргкомітету біля столу з надписом "Конкурс вишиванок" і отримати картку з порядковим номером. 

Учаснику конкурсу необхідно буде протягом 1 хвилини коротко, але творчо презентувати вишиванку, в якій він буде одягнений. Оцінюватимуть вишиванки і виступи учасників члени журі, яких буде обрано в ході акції "З Днем народження, Україно!".

Переможців конкурсу буде визначено за кількома номінаціями:
- вишиванка власними руками;
- найкраща чоловіча вишиванка;
- найкраща жіноча вишиванка;
- найкраща дитяча вишиванка;
найоригінальніша вишиванка;
- найбільша родина вишиванок;
- найстарший учасник;
- наймолодший учасник.

Нагородження переможців відбудеться в ході акції "З Днем народження, Україно!" http://www.rodis.org.ua/2014/08/blog-post_11.html Переможці отримають дипломи ГО "Центр "РОДІС" та призи від Українського виробника трикотажних виробів ПП "Фламінго", відділу «Все для рукоділля» м-ну «Торгівельний центр» ПП Григор’єва, майстра HandМade Світлани Поварової, відділу у справах сім'ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради. 

Довідки за тел. 0983067690, 0505244381.


0 коммент.:

Дописати коментар