пʼятницю, 22 серпня 2014 р.

У Комсомольську розпочне діяльність КіноКлуб "Відкрий очі"

Запрошуємо школярів, студентів, робітничу молодь, які не байдужі до кінематографа, завітати до КіноКлубу "Відкрий очі". Він розпочне свою діяльність 29 серпня у м. Комсомольську.

КіноКлуб «Відкрий очі» - це місце, де є можливість:
- побачити культові стрічки світового кінематографу;
- зустріти однодумців, яким важливий насамперед глибокий зміст фільму;

- переглянути фільми, що не просто запам’ятаються надовго, а й можливо матимуть вплив на світосприйняття.

Учасникам КіноКлубу пропонується перегляд фільмів філософсько-психологічного спрямування та стрічок з глибоким соціальним змістом. Після кожного кіноперегляду учасники матимуть змогу за чашкою кави або чаю обговорити фільм, обмінятися думками стосовно побаченого. Вітаються пропозиції щодо фільмів на наступні спільні перегляди.

ВХІД ВІЛЬНИЙ! Приходьте самі та запрошуйте друзів. Завжди раді вітати нових людей.

Організатори діяльності кіноклубу "Відкрий очі": Комсомольська громадська організація "Центр "РОДІС" та Центральна публічна бібліотека м. Комсомольська

ЯК НАС ЗНАЙТИ?
Перегляди відбуватимуться у приміщенні лекційної зали Центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська за адресою вул. Миру, 22. 


Відкриття КіноКлубу відбудеться 29 серпня о 17.00. До перегляду пропонується кінострічка "Зв'язку немає", В ній ідеться про групу сучасних людей, які намагаються налагодити взаємини з оточуючими на тлі «дротового» світу сучасних технологій. Це найбільша загадка людства - чому новітні технології, що покликані об'єднувати людей, насправді створюють величезну прірву між ними.

Отже, чекаємо усіх охочих 
о 17:00 у п'ятницю, 29 серпня. Вхід вільний.

0 коммент.:

Дописати коментар