суботу, 17 травня 2014 р.

24 травня комсомольчан запрошують на благодійний ярмарок

24 травня 2014 року, в суботу, з 9.00 до 13.00 на вул. Леніна біля магазину «Капітошка» (поблизу центрального ринку, район «Піски») відбудеться благодійний ярмарок. Його організатор - Комсомольська благодійна організація «Благодійний фонд «Подаруй надію» за підтримки партнерів.

На  благодійному ярмарку місцеві майстри і майстрині Hand Made продаватимуть виробів власного виготовлення. Тут можна буде придбати прикраси, іграшки, ужиткові речі ручної роботи та ін. за доступними цінами. 30% коштів від кожного проданого виробу піде на придбання лікувального препарату «Гептрал» для онкохворої дитини Тетяни Кривенко. Звіт про використані кошти буде розміщено на сторінці ВКонтакте http://vk.com/tanja_help

*******
Тетяна Кривенко – дитина, яка хворіє на гострий лімфобластний лейкоз. Це саме на її лікування активісти збирали кошти під час минулорічних акцій «Благодійний магазин»: 
http://www.rodis.org.ua/2013/02/blog-post_4593.html

На сьогодні для лікування Тетяни Кривенко необхідно закупити 36 упаковок «Гептрала» в таблетках, 24 пляшечки «Креон 2500» та 4 упаковки «Мілдронада». Найближчим часом вкрай необхідні бодай 6 упаковок «Гептрала». Одна упаковка «Гептрала» коштує від 500 до 680 грн.. Сума в 4тис грн. ніби і не дуже велика , але для батьків Тані вона непідйомна. Тому БО «БФ «Подаруй надію» вирішила провести благодійний ярмарок на користь збору коштів для Тані Кривенко.


Рік тому Таня завершила стаціонарне лікування в онковідділенні і вже більше 10 місяців лікується вдома (на сухій хімії). На сьогодні річний запас ліків для домашнього лікування Тані, сформований і переданий рік тому БО «БФ «Подаруй надію» по завершенні стаціонарного лікування, завершився. Тепер необхідно закуповувати ліки на наступний рік лікування. Всі онкохворі , які вдало завершили стаціонарне лікування, надалі перебувають на домашньому лікуванні протягом ще 5-ти років. Таня завершила тільки перший рік лікування. Попереду ще чотири. 

0 коммент.:

Дописати коментар