неділю, 6 квітня 2014 р.

У Комсомольську відзначили Міжнародний день настільних ігор

5 квітня 2014 року на базі Комсомольської міської центральної публічної бібліотеки відбулась 35-та зустріч учасників Клубу соціальної гри міської ГО «Центр «РОДІС». Формат зустрічі був особливий, бо цього дня хлопці і дівчата відзначили Міжнародний день настільних ігор.

Молодь зібралася, щоб разом цікаво і з користю провести дозвілля, а також відзначити свято - Міжнародний день настільних ігор. Дар'я Прохорович намалювала плакат з логотипом міжнародної події. Деякі учасники Клубу мали на собі елементи різних національних костюмів, щоб продемонструвати міжнародний формат свята. 

Під час зустрічі керівник Клубу соціальних ігор «РОДІС» Володимир Дмитренко разом з Анастасією Макаренко презентували дівчатам і хлопцям нові настільні ігри «Манчкін», «Манчкін-2», «Эволюция» та «Зельеваренье», які напередодні він привіз із Києва.

Таке поповнення клубної ігротеки стало подарунком комсомольчанам від молодого українського видавництва настільних ігор «Третя Планета» http://3planet.com.ua/ Ці чотири гри видавництво передало Клубу «РОДІС» безкоштовно.



Нагадаємо, що Клуб соціальної гри почав функціонувати в Комсомольську від початку 2012 року з ініціативи сектору роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС». Діяльність Клубу здійснюється за підтримки Комсомольської центральної публічної бібліотеки та інтернет-провайдера «ТРК «ГОК».

В рамках Клубу соціальної гри хлопці і дівчата час від часу зустрічаються, щоб разом цікаво й з користю провести частину вихідного дня. Спільні ігри дають широкі можливості для спілкування, прояву вмінь логічно й стратегічно мислити, переконувати, домовлятися та ін..

Стосовно настільних ігор - нині індустрія пропонує багато цікавого не лише для дітей, а й для молоді та дорослих. Тому думки, що буцімто настільні ігри – то забавка лише для малечі, є стереотипом, якого давно вже час позбутися. Наразі існує більше десятка тисяч сучасних настільних ігор різної тематики – стратегічні, економічні, детективні, логічні, соціальні та ін. Ці ігри є одним із засобів цікавого й змістовного дозвілля, а також доброю альтернативою бездумному проведенню часу за пляшкою пива.

0 коммент.:

Дописати коментар