понеділок, 7 квітня 2014 р.

Відбулось 2-ге заняття тренінгу для молоді «Ділова людина. Шляхи становлення»

6 квітня 2014 р. в приміщенні міської бібліотеки відбулося 2-ге заняття тренінгу для молоді «Ділова людина. Шляхи становлення». 

Темами заняття стали "Візначення особистої спарямованності" і "Функції ділової людини".

Метою всього тренінгового курсу є
 розвиток у дівчат і хлопців  ділових якостей, допомога їм у формуванні стратегії власного професійного життя, в розумінні, що таке становлення та розвиток ділової людини, в опануванні основами ділової етики, ефективного спілкування та ін.. 


Заняття тренінгового курсу "Ділова людина. Шляхи становлення" проходять безкоштовно 1 раз на тиждень (у вихідний день) на базі Комсомольської міської публічної бібліотеки. Загальна кількість тренінгових занять - 18. Тренінг передбачає такі форми роботи, як лекції, практичні заняття, дискусії, дебати, проектну діяльність тощо.

Учасники, які пройдуть весь курс тренінгу "Ділова людина. Шляхи становлення", отримають відповідні сертифікати і і, головне, знання й уміння, що допоможуть їм у підготовці до самостійного життя і праці в сучасних соціально-економічних умовах.

Організатор тренінгу – сектор роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС» за підтримки Комсомольської міської публічної бібліотеки та БФ «Подаруй надію». Під час підготовки тренінгу використано матеріал канд. пед. наук Л.А.Мартинець.


0 коммент.:

Дописати коментар