пʼятницю, 28 березня 2014 р.

Посібник «Державна реєстрація громадських об’єднань та благодійних організацій»

Програмою правової підтримки НУО підготовлено посібник «Державна реєстрація громадських об’єднань та благодійних організацій» (відповідно до Законів України «Про громадські об’єднання та «Про благодійну діяльність та благодійні організації»).

У виданні розкриті питання державної реєстрації громадських об’єднань та благодійних організацій відповідно до Законів України «Про громадські об’єднання та «Про благодійну діяльність та благодійні організації», що набрали чинності у 2013 році. 


У посібнику можна знайти інформацію про особливості правового регулювання порядку створення громадських об’єднань та благодійних організацій, реєстрації нових організацій, реєстрації змін до установчих документів та внесення змін до відомостей про організації, зразки необхідних документів.

Видання підготовлене ГО «Центр громадської адвокатури» у рамках проекту «Консультаційний ресурсний центр для громадських неурядових організацій», що виконується за підтримки програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження».


Завантажити або переглянути посібник можна на порталі «Юрист НГО» http://www.lawngo.net/index.php?itemid=2135

0 коммент.:

Дописати коментар